Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 22:25

Άρης Αντιμισάρης: Προέχει η αποφυγή τραυματισμών, και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα

Η ΑΕ Σαντορίνης ξεκίνησε τις προπονήσεις του στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι “κυανέρυθροι” από τις 17 Μαΐου επέστρεψαν στην κανονικότητα, με τους παίδες και τις κορασίδες κι άπαντες προετοιμάζονται εν όψει της επανέναρξης των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Μοναδικό πρόβλημα για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της θηραϊκής ομάδας δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ ξεκίνησαν οι ενεργειακές εργασίες (κουφώματα, παράθυρα, πόρτες) με συνέπεια η προετοιμασία να γίνεται στο ανοιχτό, παραπλεύρως του κλειστού.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την ΓΓΑ και τηρούνται απαρέγκλιτα για την αποφυγή διάδοσης του Covid_19 με το μοναδικό πρόβλημα να εντοπίζεται στο θέμα του γηπέδου. Ο προπονητής των κορασίδων, ο Άρης Αντιμισάρης έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με το τμήμα του και καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια, με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η φετινή αγωνιστική σεζόν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός δεν το βάζει κάτω. Αποτελεί “γέννημα-θρέμμα” της ΑΕΣ… Με διπλή ιδιότητα, ως προπονητής στις υποδομές και συνεργάτης στο γυναικείο τμήμα, ο Αντιμισάρης έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Κι αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες!

Το “SportCyclades” σε μία σειρά από μίνι συνεντεύξεις συνομίλησε με τους προπονητές των σωματείων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δήλωσαν συμμετοχή και μετά τον Παναγιώτη Αθανασιάδη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” , τον Αντώνη Βιδάλη του Περιστεριώνα Τήνου , τον Γιώργο Σκόρδο του ΑΟ Μυκόνου, τον Χάρη Πεταλωτή της ΑΕ Σαντορίνης , τον Γιάννη Καραγκιολίδη του Πανναξιακού ΑΟΚ , τον Γιώργο Ζαμπακόλα του ΑΟ Πάρου, τον Παναγιώτη Σιώτη του Περιστεριώνα Τήνου και τον Κυριάκο Μουστάκα του ΑΟ Άνδρου, τον Θοδωρή Καζακίδη του ΑΟ Πάρου η αυλαία πέφτει σε αυτό το αφιέρωμα των τελευταίων ημερών με τον προπονητή της ΑΕ Σαντορίνης, τον Άρη Αντιμισάρη.

Antimisaris AES 2

Ας διαβάσουμε τις απαντήσεις που έδωσε στο σάιτ μας και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Άρης Αντιμισάρης, ο οποίος όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί του το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά ώστε τα τμήματά τους να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση. Οι δύο κοινές ερωτήσεις που έχουν τεθεί στους προπονητές των σωματείων και των τμημάτων αυτών που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

1) Πως αισθάνεσθε που επιτέλους θα μπείτε ξανά στην ενεργό δράση;

2) Με ποιον τρόπο θα προστατέψετε τα παιδιά από την αποφυγή κάποιου τραυματισμού λόγω της μακράς αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας;

«Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άνθρωπος του αθλητισμού που να μην ανυπομονούσε για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων. Και εγώ, αλλά και τα παιδιά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε να προπονούμαστε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Μας είχε λείψει πολύ».

«Όσο για την δεύτερη ερώτηση; Εννοείται η ότι η υγεία του καθενός και ειδικά των παιδιών είναι πάνω από το οτιδήποτε. Σε αυτή την λογική, το πρόγραμμα αλλά και ο τύπος των προπονήσεων είναι προσαρμοσμένα σε αυτό ακριβώς. Την όσο γίνεται προστασία από τραυματισμούς. Με την ίδια λογική θα κινηθούμε και στα παιχνίδια. Προέχει η αποφυγή τραυματισμών και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό βέβαια ανέκαθεν ίσχυε, αλλά τώρα έχουμε περισσότερους λόγους να το προσέχουμε».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares