Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 10:41

Γιάννης Καραγκιολίδης: Να ευχαριστηθούν τα παιδιά και πάλι το παιχνίδι και να μείνουν στον αθλητισμό

Την προετοιμασία του στα τμήματα υποδομής ξεκίνησε από τις 17 Μαΐου ο Πανναξιακός ΑΟΚ. Ο Γιάννης Καραγκιολίδης με τους έφηβους και παίδες ξεκίνησε τις προπονήσεις στους “κυανόλευκους”, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων που θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο με το προσχέδιο να τους φέρνει στο κέντρο του γηπέδου με το… καλημέρα, αφού για τις 16 του μήνα έχει οριστεί το τοπικό ντέρμπι με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” για το παιδικό πρωτάθλημα.

Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις και τηρώντας όλα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, έπιασαν ξανά τη μπάλα και κάνουν αυτό που αγαπούν, μετά από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία λόγω καραντίνας. Άλλωστε αυτό που ανέφερε μεταξύ άλλων και η ανακοίνωση του συλλόγου με αφορμή την επανέναρξη των προπονήσεων: «…Με την ελπίδα και την ευχή στο εξής να μην πάψουν οι παιδικές φωνές από τα γήπεδα ξεκινάμε το ταξίδι μας στους αγωνιστικούς χώρους».

Η φετινή αγωνιστική σεζόν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, ωστόσο ο Γιάννης Καραγκιολίδης δεν το βάζει κάτω. Ο νεαρός τεχνικός του Πανναξιακού ΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με το τμήμα του και καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια, με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Το “SportCyclades” σε μία σειρά από μίνι συνεντεύξεις συνομίλησε με τους προπονητές των σωματείων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δήλωσαν συμμετοχή και μετά τον Παναγιώτη Αθανασιάδη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, τον Αντώνη Βιδάλη του Περιστεριώνα Τήνου, τον Γιώργο Σκόρδο του ΑΟ Μυκόνου και τον Χάρη Πεταλωτή της ΑΕ Σαντορίνης τη σκυτάλη παίρνει ο προπονητής του παιδικού και του εφηβικού του Πανναξιακού ΑΟΚ, ο Γιάννης Καραγκιολίδης.

Ας διαβάσουμε τις απαντήσεις που έδωσε στο σάιτ μας και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Γιάννης Καραγκιολίδης που το τελευταίο διάστημα έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά, αφού εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, τόσο τον Ιούλιο, όσο και τον Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί στην παραλίας του Άη Γιώργη το καλοκαιρινό καμπ του συλλόγου.

karagiolidis PAOK 2

Οι δύο κοινές ερωτήσεις που έχουν τεθεί στους προπονητές των σωματείων και των τμημάτων αυτών που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

1) Πως αισθάνεσθε που επιτέλους θα μπείτε ξανά στην ενεργό δράση;
2) Με ποιον τρόπο θα προστατέψετε τα παιδιά από την αποφυγή κάποιου τραυματισμού λόγω της μακράς αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας;

«Δεν υπάρχει κάποιος νομίζω που τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν άλλαξε η καθημερινότητά του, πόσο μάλλον στον αθλητισμό που οι περιορισμοί ήταν ακόμα πιο έντονοι. Μόνο χαρά και αισιοδοξία μπορεί να αισθάνεται κάποιος ειδικά για τα παιδιά που επιστρέφουν στα γήπεδα έστω και αργοπορημένα να ζήσουν τις χαρές του αθλήματος».

«Το χρονικό διάστημα αποχής ήταν πολύ μεγάλο. Το κάθε παιδί δέχεται διαφορετικές επιβαρύνσεις. Κάποιοι ήταν ενεργοί, κάποιοι όχι όλη αυτήν την περίοδο. Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση με σταδιακή αύξηση του όγκου προπόνησης. Δεν θα λείψουν οι τραυματισμοί το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνοι. Η ουσία είναι να ευχαριστηθούν τα παιδιά και πάλι το παιχνίδι και να μείνουν στον αθλητισμό».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares