Παμμηλιακός

Στην τηλεδιάσκεψη του συνδυασμού της Τασούλας Κελεσίδου που διεκδικεί την προεδρία του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε ο Παμμηλιακός, εκπροσωπούμενος από τους: πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη,  αντιπρόεδρο Στέλιο Λιβάνιο και  έφορο στίβου, Δημήτρη Ζαγουρή.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός ευχαριστεί το MILOS TRAVEL - ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Καστρίτη εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ημέρα που θα θυμούνται για πάντα στη ζωή τους θα είναι η 12η Φεβρουαρίου για τον ποδοσφαιριστή του Παμμηλιακού, Κώστα Δρίλη και τη σύζυγο του Γιάννα Διακάτου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια του Παμμηλιακού Α.Σ. συγχαίρει τον Σπανό Κωνσταντίνο, γιο του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου μας, Σπανού Βασίλη, που αρίστευσε στην Γ' τάξη του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με βαθμό είκοσι (20) και έλαβε το Α' βραβείο του Συνδέσμου Απανταχού Μηλίων "η Αγία Σοφία".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Σύλλογο Γυναικών Μήλου εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Παμμηλιακός σε συνεργασία με την Cigaret Cycle προμηθεύτηκε και τοποθέτησε στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μήλου τον ειδικό κάδο ανακύκλωσης αποτσίγαρων.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η πολυετής παρουσία του Παμμηλιακού και η πολυεπίπεδη ανάμειξη του συλλόγου με τον αθλητισμό τον κατατάσσουν σίγουρα ανάμεσα στα σωματεία που μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε κάθε διαβούλευση που έχει να κάνει με την βελτίωση και την μεταρρύθμιση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Μετά την συλλογή πλαστικού και άλλων υλικών ανακύκλωσης ο Παμμηλιακός προχώρησε σε ακόμα μία δράση τοποθετώντας κάδο για την συλλογή υφασμάτων έξω από το δημοτικό στάδιο του νησιού. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η ξεχωριστή διάκριση να λάβει υποτροφία από το Southern Methodist University του Dallas της Μηλιάς αθλήτριας της Μαρίας Καβαλιέρου, σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για το νησί της Μήλου, με τον Παμμηλιακό να στέλνει τα συγχαρητήρια του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σαφέστατα υπέρ του ανοίγματος των αθλητικών χώρων, αλλά παράλληλα και με επιφυλακτικότητα για το αν θα πρέπει να υπάρξουν μετακινήσεις για τα πρωταθλήματα τάχθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. πιστός στη δέσμευσή του για συμμετοχή σε δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης παρέδωσε σήμερα στον εκπρόσωπο της Πλακιώτικης Ένωσης, Χρήστο Ζαγουρή, τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν οι αθλητές και οι φίλοι του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από 60 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Μήλου και των Κυκλάδων, ο Παμμηλιακός συνεχίζει να αποτελεί το ''φάρο'' της νεολαίας του νησιού της ''Αφροδίτης''.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στα σίγουρα χέρια του ηλεκτρολόγου Γιώργου Βήχου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Παμμηλιακού, με την διοίκηση να εκτιμά την πολύτιμη στήριξη του, στέλνοντας τις δημόσιες ευχαριστίες της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία σπουδαία διάκριση γνώρισε ο αντιπρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Γιάννης Παναγιώτου, καθώς το διήγημα του βραβεύθηκε στα κορυφαία στον 2ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των Εκδόσεων Νίκας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Σελίδα 1 από 79

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35