Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 20:31

Επιβράβευση για τον Έρι Μπέλλο, συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων!

Μετά από μία ακόμη εξαιρετική σεζόν στην Eurohoops Academy, ο Έρι Μπέλλο είδε τους κόπους του να ανταμείβονται, αφού θα συμμετάσχει με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας του, της Αλβανίας σε επίσημη διοργάνωση!

Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στο κυκλαδίτικο μπάσκετ με την φανέλα του ΑΟ Άνδρου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της πατρίδας του σε επίσημη διοργάνωση, αφού η εθνική Αλβανίας συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U18, Division C), το οποίο πραγματοποιείται στο Ελμπασάν της γειτονικής χώρας.

Στην φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει, το Λουξεμβούργο (23/7, 7:30μ.μ.), το Γιβραλτάρ (24/7, 7:30 μ.μ.) και τον Άγιο Μαρίνο (25/7, 7:30 μ.μ.), με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Η Αλβανία υποβιβάστηκε πέρυσι στην τρίτη κατηγορία και στον θεσμό αυτό μετρά δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Οι κόποι και οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται στο τέλος για αυτό κι εμείς στο “SportCyclades” με την σειρά μας συγχαίρουμε τον Έρι!!!

BELLOS ALBANIA 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares