Αθλητικές ειδήσεις για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Οι σύλλογοι, οι αθλητικοί παράγοντες και οι άνθρωποι του αθλητισμού ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Νάξου για διάλογο και ενημέρωση, γεμίζοντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνάντηση που έγινε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Οι αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει η άποψη του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του ΔΑΚ Νάξου που εκφράστηκε δημόσια στον aegean voice έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και δημόσιες τοποθετήσεις από πολύ κόσμο, μεταξύ αυτών και προσώπων από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων για το σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 09:42

ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων βόλεϊ που θα γίνουν το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων που θα γίνουν μεταξύ 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομών βόλεϊ του σωματείου, ενώ παράλληλα ξεκινούν και οι εγγραφές στην ακαδημία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στη νεοεκλεγμένη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ εξέδωσε ο Πανναξιακός Α.Ο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά από πολλές «περιπέτειες» ο ήλιος ανέτειλε για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, που ολοκλήρωσε την εκλογική διαδικασία και πλέον διαθέτει την διοίκηση που θα τον οδηγήσει στην ανασυγκρότηση πάνω σε ένα νέο υγιές πλάνο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά από δύο αναβολές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του σωματείου μας, Γιώργο Ποτικιάν, για την απώλεια του πατέρα του Βαγγέλη Ποτικιάν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές στη διεξαγωγή εκλογών και την απόσυρση της ομάδας από την Volley League υπάρχει εξέλιξη που μπορεί να κρατήσει «ζωντανό» τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε έγινε και επίσημο.. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και με τη βούλα είναι εκτός Volley League Γυναικών και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Η είδηση της απόσυρσης του Πανναξιακού ΑΟΝ από το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών και τα εξοντωτικά πρόστιμα της CEV που ήρθαν και θα έρθουν ως απόρροια της κακοδιαχείρισης από χρέη σε ξένες αθλήτριες ήταν για πολλούς ένα στενάχωρο γεγονός, ενώ για κάποιους άλλους το άδοξο, αλλά αναμενόμενο τέλος μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια κρατιόταν στο προσκήνιο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες μίας φιλόδοξης διοίκησης, η οποία όμως έκανε απανωτά λάθη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Τέλος εποχής; Και με τη βούλα; Η μία νέα αρχή για τον Πανναξιακό ΑΟΝ; 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 193

banner 300x250

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35