ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κούνησε μαντίλι από την ΑΕ Μυκόνου έχοντας σύντομο πέρασμα καθώς αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Με ανακοίνωση τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μυκόνου ευχαριστούν την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Κουκά, ενώ στέλνουν και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, ελπίζοντας σε σύντομη αντάμωση στα γήπεδα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των ποδοσφαιριστών της Γ' Εθνικής, του ΠΣΑΠ, του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλίμα σύμπνοιας ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής που έγινε με πρωτοβουλία του Πανναξιακού Α.Ο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 13:55

Αύριο η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του 6ου ομίλου

Για αύριο αύριο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 12:00 μετατέθηκε η τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Πανναξιακού Α.Ο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να βρίσκεται σε… αναστολή στην Α.Ε. Μυκόνου όμως έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους, αν και εφόσον συνεχιστεί η αθλητική δραστηριότητα στην κατηγορία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

O πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου, Αλέκος Κουκάς μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σκέντζο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Με κοινή τους ανακοίνωση τα διοικητικά συμβούλια των ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ευχαριστούν τον Δήμο Μυκόνου και προσωπικά τον δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά Κωνσταντίνο για την έμπρακτη βοήθειά του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεκσείας του είναι πλεόν ο προπονητής, Ανδρέας Σκέντζος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 13:14

Παραίτηση Μιχάλη Κουκά στην ΑΕ Μυκόνου

Ένας σπουδαίος κύκλος κλείνει για τον Μιχάλη Κούκα στην ΑΕ Μυκόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Η οικονομική επιτροπή προχώρησε στην επιχορήγηση αθλητικών σωματείων του νησιού καθώς η υγιής ενασχόληση με τον Αθλητισμό παραμένει βασική προτεραιότητα για τον Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στην ΑΕ Μυκόνου φέτος η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική αφού το νησί πλέον έχει μια ομάδα στην Γ' Εθνική η οποία αποπνέει υγεία και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 18:09

Χρόνια πολλά στον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου

Η Α.Ε. Μυκόνου με ανακοίνωση της εύχεται χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά, για τα γενέθλια του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που με την εμπειρία του επιλέχθηκε για να βοηθήσει φέτος την ΑΕ Μυκόνου είναι ο Κώστας Μπανούσης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σελίδα 1 από 18

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35