ΑΜΣ Φιλωτίου

Την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα της ακαδημίας βόλεϊ ανακοίνωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας και των ομάδων που θα λάβουν μέρος σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ των Κυκλάδων ανακοίνωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Γιώργος Προμπονάς και ο Νίκος Σπαής θα αναλάβουν τα τμήματα του ΑΜΣ Φιλωτίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρατηγώντας κάθε έννοια της αξιοκρατίας και των όσων προβλέπονται από τον κανονισμό αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, η αρμόδια επιτροπή του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε για τις επιχορηγήσεις των σωματείων του νησιού προκαλώντας τις αντιδράσεις των συλλόγων όπως ο Πανναξιακός ΑΟ που αδικήθηκε κατάφορα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με το ''Οδοιπορικό στο Ζα'', μία πεζοπορία στην κορυφή των Κυκλάδων, το όρος Ζευς, ολοκληρώνονται τα Μηλώσια 2023.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων για την διεξαγωγή του ανδρικού πρωταθλήματος σε μία κατηγορία και την επαναφορά της Κ18 στη θέση της Β΄κατηγορίας, ήρθε σήμερα η συμμετοχή των ομάδων στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις απονομές που έγιναν μετά τη λήξη των φιλικών αγώνων ''Μανώλης Μάκαρης''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση να δίνουν το παρών διεξήχθη χθες Σάββατο (12/8) ο 18ος Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μάκαρης''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κύπελλο που του απονεμήθηκε στην πρώτη του παρουσία σε αθλητική διοργάνωση ως Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού θα τοποθετήσει στο γραφείο του στο Υπουργείο δεσμεύθηκε ο Γιάννης Βρούτσης που τίμησε με την παρουσία του τον 18ο Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μάκαρης'' που έγινε στη γενέτειρα του το Φιλώτι της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο 18ος φιλικός αγώνας ''Μανώλης Μάκαρης'' στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περεταίρω αναβαθμισμένο είναι από χθες (8/8) το γήπεδο του Φιλωτίου, ''Γιάγκος Γρατσίας'' καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων πυλώνων φωτισμού οι οποίοι μάλιστα άναψαν δοκιμαστικά με την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων, κυρίας Ευδοκίας Κατσάνη που βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συλλόγους του νησιού και τις ανάγκες τους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με τις ''Ποδηλατοδρομίες'' συνεχίζονται αύριο Τρίτη 8/8 τα Μηλώσια.

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τα συγχαρητήριά του μέσω ανακοίνωσης έδωσε ο Α.Μ.Σ. Φιλωτίου στους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν σε πανεπιστημιακές σχολές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Σελίδα 1 από 118

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35