Αθλητικές ειδήσεις από την Μήλο

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. πιστός στη δέσμευσή του για συμμετοχή σε δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης παρέδωσε σήμερα στον εκπρόσωπο της Πλακιώτικης Ένωσης, Χρήστο Ζαγουρή, τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν οι αθλητές και οι φίλοι του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από 60 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Μήλου και των Κυκλάδων, ο Παμμηλιακός συνεχίζει να αποτελεί το ''φάρο'' της νεολαίας του νησιού της ''Αφροδίτης''.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Στα σίγουρα χέρια του ηλεκτρολόγου Γιώργου Βήχου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Παμμηλιακού, με την διοίκηση να εκτιμά την πολύτιμη στήριξη του, στέλνοντας τις δημόσιες ευχαριστίες της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μία σπουδαία διάκριση γνώρισε ο αντιπρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Γιάννης Παναγιώτου, καθώς το διήγημα του βραβεύθηκε στα κορυφαία στον 2ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των Εκδόσεων Νίκας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

«Στις δύσκολες στιγμές ανασφάλειας και αβεβαιότητας, γινόμαστε όλοι αρωγοί στις ανάγκες των φορέων, δομών και συλλογών του νησιού μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Αιολική Μήλου που για ακόμα μία φορά ενίσχυσε το σωματείο του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 22:59

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Ιέραξ Μήλου

Ο Αθλητικός σύλλογος Πλακών Μήλου «Ιέραξ», προχώρησε στην έκδοση του Ετήσιου ημερολογίου του για το 2021, όπου 60 χρόνια μετά η παρέα που ίδρυσε την ομάδα ξανανταμώνει.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ετικέτες
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 18:34

Οι βιντεο-ευχές του Παμμηλιακού

Τις ευχές τους γι αυτές τις γιορτινές ημέρες στέλνουν μέσω ενός βίντεο οι μικροί αθλητές του Παμμηλιακού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Το  Α.Σ. Πλακών Μήλου «Ο ΙΕΡΑΞ» συνεχίζοντας τη σταθερή  πορεία του στον αθλητισμό του νησιού, με χαρά  σας ανακοινώνει πως  ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις διαδικασίες Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του σωματείου μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού( ΓΓΑ) .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Ετικέτες
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 18:52

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μιχάλη Βαμβακάρη

Σε μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 19:57

Το μεγάλο ευχαριστώ του Μιχάλη Βαμβακάρη

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 2020, ο πρόεδρος του Παμμηλιακού , κ. Μιχάλης Βαμβακάρης με μία προσωπική επιστολή στέλνει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνδράμουν ποικιλοτρόπως στον σύλλογο και όλους τους συνοδοιπόρους του στο Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 22:57

Ευχές από τον Παμμηλιακό

Τις ευχές του για τις γιορτινές αυτές ημέρες στέλνει ο Παμμηλιακός Α.Σ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η καραντίνα δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του Παμμηλιακού να οργανώνουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου με την επαναφορά στην κανονικότητα να είναι όλα έτοιμα για την εύρυθμη λειτουργεία των τμημάτων του.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 22:36

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Παμμηλιακού

Με μια προσεγμένη δουλειά προβάλλει τους αθλητές των τμημάτων του και φέτος ο Παμμηλιακός Α.Σ. , ο οποίος έθεσε σε κυκλοφορία το ημερολόγιό του για το 2021.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα ενισχύουμε το κοινωνικό έργο του Κέντρου Κοινότητας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ετικέτες

Μέλςο της προσπάθειας στήριξης της μικρής Νάγιας από τη Νάξο γίνεται και ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης ο οποίος διέθεσε στον Κυριάκο Πολυκρέτη μία αυθεντική φορεμένη φανέλα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Βασίλη Λάκη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Σελίδα 1 από 92

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35