Μία πολύ σημαντική συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση με την ΕΠΣ Κυκλάδων έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Κυκλάδων, της Α' Κατηγορίας, όπως και της Κ18.
Μετά την αδελφοποίηση με την ΕΠΣ Ηρακλείου, η ΕΠΣ Κυκλάδων είναι έτοιμη να πράξει το ίδιο και με την ΕΠΣ Φωκίδας.
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 12:52

Η κλήρωση μέσα από τον φωτογραφικό φακό του S.C.

Γράφτηκε από τον
Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από την κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που έγιναν στην Ίο, όπως και από τις βραβεύσεις.
Την Τετάρτη  13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς για τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ίου την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, του Κυπέλλου, όπως και του πρωταθλήματος της Κ18.
Σε τρεις ομίλους και σε δύο φάσεις θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων σύμφωνα με την συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Μετά την αισθητική και ουσιαστική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης που έγινε με την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων,…
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΕΠΣ Κυκλάδων επιδιώκει να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της, με το μείζον πρόβλημα των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων να…
Μετά την ανανέωση της σύμβασης για την παραχώρηση του γηπέδου, η ΕΠΣ Κυκλάδων προχωρά στην εκμίσθωση του αναψυκτήριου, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους.
Σελίδα 1 από 130

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35