ΑΣ Σαντορίνης 2020

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Χαϊδαρίου με τον Κώστα Ερρίκο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Το ευχαριστώ του για το πέρασμα του από το ΑΣ Σαντορίνης εξέφρασε με δήλωση του στο s.c. ο Νίκος Στρατηγάκης, που επιστρέφει στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Κρήτη.

Η Σαντορίνη 2020 επικράτησε εύκολα με 5-1 του ΑΜΣ Φιλωτίου στην Πάρο για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Μία σημαντική νίκη με σκορ 4-2 και μάλιστα με ανατροπή, σημείωσε για το πρωτάθλημα της Κ16 το βράδυ του Σαββάτου (22/4) ο ΠΑΣ Νάξου, που επικράτησε της Σαντορίνης στην ουδέτερη έδρα του δημοτικού σταδίου Παροικιάς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το στάδιο της Παροικιάς τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κ16 κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του ΑΣ Σαντορίνης 2020 - ΠΑΣ Νάξου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα κρίθηκε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής της Α' κατηγορίας μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του ΑΣ Σαντορίνης, καθώς οι φιλοξενούμενοι με έγγραφο τους ενημέρωσαν για την παραίτηση από τον αγώνα.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η Κ16 του ΑΣ Σαντορίνης 2020 πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-4 από τον Πανναξιακό μέσα στο ΔΑΚ Νάξου και έφτασε τους 17 βαθμούς στον 3ο όμιλο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Σαντορίνη υποδέχτηκε την ΑΕ Πάρου και επικράτησε με 2-0 για την 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το ΔΑΚ Νάξου τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κ16 κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Σαντορίνη 2020 επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Πανναξιακού για την 16η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της η υπεύθυνη της ακαδημίας της Θύελλας Καμαρίου κυρία Βαρβάρα Κυριακάκη μίλησε στο sportcyclades.gr για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Κ12 του ΑΜΣ Φιλωτίου επικράτησε εύκολα με 6-0 της Σαντορίνης 2020 για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (19/3) η 17η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την Ελλάς Σύρου να κατακτά το Πρωτάθλημα Κυκλάδων τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ η Σαντορίνη πήρε τη νίκη κόντρα στον Παμμηλιακό. Δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, τη βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική.

ΠΑΣ Νάξου και Σαντορίνη 2020 έμειναν στο 0-0 για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το ταξίδι στη Σαντορίνη εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Σελίδα 1 από 82

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35