ΑΣ Σαντορίνης 2020

Μέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης έγινε ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά'' και πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, κ. Μανώλης Ορφανός, που παράλληλα αποτελεί εταίρο της πλειοψηφίας που διοικεί το Δήμο Θήρας.

Κατηγορία FL/SL2

Αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης κ. Βαγγέλης Φουστέρης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων''.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατατέθηκε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Σαντορίνης ύψους 150.000€, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στη Super League 2.

Κατηγορία FL/SL2

Μετά την αδυναμία των ομάδων να ολοκληρώσουν την διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε παράταση στις ομάδες της Super League 2 να ολοκληρώσουν την διαδικασία μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Κατηγορία FL/SL2

Για πρώτη φορά ομάδα από τις Κυκλάδες θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League2 και αυτή θα είναι η ΠΑΕ Σαντορίνης.

Κατηγορία FL/SL2

Την λήξη της προπονητικής και αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσε η ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου που λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της ΠΑΕ Σαντορίνης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Σαντορίνης εκφράζει τα συγχαρητήρια της στην ΑΕ Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Σαντορίνης υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Η ανακοίνωση:

Κατηγορία FL/SL2

''Δικαιολογίες τέλος''... αυτή ήταν η ουσία των όσων είπε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνης κ. Βαγγέλης Φουστέρης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα των Κυκλάδων και της Σαντορίνης».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στο ίδιο ειρωνικό ύφος όπως άλλωστε σε όλη τη χρονιά κυμάνθηκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδου μετά την γνωστοποίηση της καταδίκης της από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ, που δικαίωσε στο απόλυτο την ΠΑΕ Σαντορίνης στις ενστάσεις που είχε καταθέσει για πλαστογραφία.

Κατηγορία FL/SL2

Δικαιώθηκε στο απόλυτο η ΠΑΕ Σαντορίνης στις ενστάσεις που είχε καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ρόδου, καθώς στην απόφαση που κοινοποιήθηκε σήμερα ο αθλητικός δικαστής επέβαλε βαριά χρηματική ποινή στα ''Ελάφια'', ενώ στα μαλακά έπεσαν όσο αφορά την αφαίρεση βαθμών.

Κατηγορία FL/SL2

 [Ο εκπρόσωπος του ΑΟ Πάγου, Μάρκος Δαλέζιος στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ συνεχάρη τις ομάδες που αγωνίστηκαν στις Εθνικές Κατηγορίες και ευχήθηκε όλα να κυλήσουν ομαλά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το επίκεντρο των συγχαρητηρίων στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν η ΠΑΕ Σαντορίνης, καθώς όσοι πήραν τον λόγο είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την προσπάθεια της ομάδας που έδωσε 18 επίσημους αγώνες εκτός του νησιού.

Κατηγορία FL/SL2

Κανένας και περισσότερο οι άνθρωποι της ΠΑΕ Σαντορίνης δεν μπορούν να καταλάβουν την κωλυσιεργία που παρατηρείται σχετικά με τις εργασίες του γηπέδου, καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από την ώρα που έχει εξαγγελθεί η βούληση της δημοτικής αρχής, αλλά και το μικρό ποσό των 250.000€της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Σαντορίνης.

Κατηγορία FL/SL2
Σελίδα 1 από 53

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35