Αν αναζητήσει κανείς το πιο εμβληματικό όχημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για τους πολλούς τότε η απάντηση είναι σχεδόν μονόδρομος: πρόκειται για το Jeep Willys.
Πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια θα δώσουν μάχη για να γλιτώσουν από τη χρεοκοπία χωρίς κρατικά κεφάλαια στήριξης, εκτός εάν τα ταξίδια ανακάμψουν από τη βουτιά της πανδημίας μέχρι το τέλος του…
Αντιμέτωπη με το δεύτερο και όπως όλα δείχνουν μεγαλύτερο κύμα του κορωνοϊού βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα εμπόλεμα μέρη στη Λιβύη υπέγραψαν συμφωνία για «μόνιμη κατάπαυση του πυρός σε όλες τις περιοχές της Λιβύης», ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Facebook η αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβύη, αναρτώντας…
Σε νέο επίπεδο αναμένεται να περάσει σήμερα η … σχέση του Osiris-Rex με τον αστεροειδή Μπενού μετά από σχεδόν δύο χρόνια εισόδου του διαστημόπλοιου της NASA στην τροχιά του.
Ουδέποτε είχαν συσσωρευθεί τόσα πλούτη στην Κίνα όσα το 2020, παρά την πανδημία του κορωνοϊού που ρημάζει την παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με μια ετήσια κατάταξη.
Η φινλανδική Nokia επελέγη από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) για να κατασκευάσει το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Σελήνη, όπως ανακοίνωσε η φινλανδική εταιρεία.
Τα παιδιά τα οποία γράφουν συχνά με το χέρι, αντί να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο, μαθαίνουν περισσότερα πράγματα και τα θυμούνται καλύτερα, υποστηρίζει μια νέα μικρή νορβηγική έρευνα.
Για την πρώτη εκτέλεση γυναίκας που έχει καταδικαστεί σε θάνατο ετοιμάζονται οι ΗΠΑ, μετά από 70 χρόνια, αφού σκότωσε έγκυο και άρπαξε αγέννητο μωρό.
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 12:12

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αυστριακός ΥΠΕΞ

Γράφτηκε από τον
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, ο οποίος είχε παραβρεθεί την περασμένη Δευτέρα στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.
Σελίδα 1 από 8

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35