Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ των φορέων του νησιού της Σαντορίνης και του Αν. Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση παρέστη και ο παράγοντας της Θύελλας Καμαρίου,…
Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι του ΑΜΕΣ Νηρέα το Σάββατο 13/7 στην Πλατεία της Νάουσας. Η μουσική και οι χοροί κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα θυμίζοντας στους…
Σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 10:00 στα γραφεί του συλλόγου στο ΔΑΚ Νάξου συγκαλεί τους φίλους του συλλόγου ο Πανναξιακός ΑΟ.
Ένα εξαιρετικής σπουδαιότητας έργο φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για τη Νάξο, καθώς στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε ομόφωνα, η αποδοχή μελέτης για το έργο της «Ανάπλασης περιοχής…
Την στήριξη του στους υπεύθυνους και στους εργαζόμενους της EXPA που υπέστη καταστροφική ζημιά από πυρκαγιά δηλώνει μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Πάρου.
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν σημαντικές γνώσεις για τις αρχές των Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Το ταξίδι των Ευρωπαϊκών τίτλων του Ολυμπιακού στις Κυκλάδες συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο, με τη Τήνο και τη Σύρο​ να παίρνουν σειρά και να υποδέχονται τα βαρύτιμα τρόπαια με τις ενθουσιώδεις…
Θερινά τμήματα ποδοσφαίρου χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής για ηλικίες 2012 έως και το 2017 πραγματοποιεί ο συλλογος του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ στο γήπεδο «Γιάγκος Γρατσίας».
Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν χθες Παρασκευή (5/6) στη Νάξο τα ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας του Πειραιά που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της χώρας.
Ο ΠΑΣ Νάξου σας προσκαλεί στην Νησιώτικο Γλέντι που διοργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο ''Καφενείο των Φίλων'' στο Γαλανάδο.
Σελίδα 1 από 279

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35