Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για την 1η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων σύμφωνα με την προκήρυξη που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Δείτε το βίντεο από τις απονομές που έγιναν μετά τη λήξη του 39ου τελικού Κυπέλλου Κυκλάδων.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές και το γκολ που έκρινε τον 39ο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του Παμμηλιακού και της Θύελλας Καμαρίου.
Πικρία για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα υπερηφάνεια για τα όσα έχει πετύχει φέτος η ομάδα του ο Παμμηλιακός δήλωσε μετά τη λήξη του τελικού ο Παναγιώτης Ζηλιαχώβαλης.
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 08:10

Μιχάλης Σαλέπης: Πληρώσαμε ένα λάθος [vid]

Γράφτηκε από τον
Για τη συμμετοχή στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων μίλησε στον Δημήτρη Τσερεντζούλια ο προπονητής του Παμμηλιακού, Μιχάλης Σαλέπης.
«Νταντή, Νταντή Πρωταθλητή» φώναξαν δυνατά οι ποδοσφαιριστές πετώντας στον αέρα του Κώστα Ρούσσο, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα που χρησιμοποιούσε ο αείμνηστος φίλος του Παναγιώτης Σκαφτούρος.
Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός συγχαίρει την ομάδα των Ανδρών για τη συμμετοχή της στον τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων, την Κυπελλούχο Θύελλα Καμαρίου και την ΕΠΣΚ, ενώ ευχαριστεί τις εταιρίες μου…
Ο αρχηγός της Θύελλας Καμαρίου, Παναγιώτης Σιμιτσής μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του.
Δεύτερο νταμπλ για την Θύελλα Καμαρίου, αλλά πρώτο για τον προπονητή της ομάδας Νίκο Τσάμογλου, σε μία ονειρεμένη όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος χρονιά.
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 00:34

Ο Τελικός Κυπέλλου μέσα από 1064 φωτογραφίες

Γράφτηκε από τον
Δείτε δύο άλμπουμ με 1064 φωτογραφίες από τον Τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του Παμμηλιακού και της Θύελλας Καμαρίου.
Σελίδα 1 από 99

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35