Τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους εξέφρασαν με κοινή ανακοίνωση οι ομάδες του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής μετά την απόφαση για την επανέναρξη των προπονήσεων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Η πλειοψηφία των ομάδων από τον Κρητικό όμιλο δεν θέλουν να επιστρέψουν αυτήν την στιγμή στην… δράση, αφού στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου με τα σωματεία του κρητικού ομίλου, οι 14 ομάδες εξέφρασαν την επιθυμία για διακοπή του πρωταθλήματος. Πόρος και Αλμυρός μόνο επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Μέσω δελτίο τύπου ο ΓΣ Ηλιούπολης ενημέρωσε ότι σήμερα διενεργήθηκαν τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις, αφού τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Όπως πρώτη η ιστοσελίδα μας σας αποκάλυψε την είδηση για τη μετακίνηση του Βασίλη Ταμπάκη στον Φωστήρα, έρχεται μια ημέρα μετά η τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή που αναφέρει για τη συνεργασία που είχε με τον Αήττητο και το στόχο που έχει τεθεί με τον Φονέα.

Μέσω δελτίο τύπου ο Αήττητος Σπατων έκανε γνωστό ότι τάσσεται υπέρ και προσυπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Μαρκό, Πανναξιακός και ΑΕ Μυκόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 00:06

Ο Γιώργος Αρχοντάκης στον πάγκο της ΑΕ Μοσχάτου

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Αρχοντάκης είναι ο εκλεκτός που θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕ Μοσχάτου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 00:01

Έκοψε την πίτα ''ιντερνετικά'' η Μαρκό

Γράφτηκε από τον

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣ Μαρκό.

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 23:55

Στον Φωστήρα ο Βασίλης Ταμπάκης

Γράφτηκε από τον

O Βασίλης Ταμπάκης αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Φωστήρα, μετά τη συμφωνία με τον Μιχάλη Μαρή.

Κοινή ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζουν την ετοιμότητα τους, αλλά παράλληλα και τους προβληματισμούς τους εξέδωσα από κοινού η ΑΕ Μυκόνου, ο Πανναξιακός και ο ΓΣ Μαρκό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Μέσω δελτίο τύπου ο ΓΣ Ηλιούπολης αναφέρει ότι τάσσεται υπέρ της επανέναρξης των προπονήσεων και του πρωταθλήματος.

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μυκόνου σχετικά με την απόφαση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στην Γ΄ Εθνική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr και του soccerlive το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 ''Ο κόσμος των σπορ'', όπου μίλησε για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην σημερινή συνεδρίαση.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Μόνο μία απόφαση βγήκε για τη Γ’ Εθνική από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα (22/2).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Την εξής καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Προοδευτική μετά την ξαφνική απόφαση να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις στη Γ΄Εθνική.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαρκό μέσω της οποίας εξέφρασε τη θέση της μετά την απόφαση της ΓΓΑ να επιστρέψουν οι ομάδες της Γ' Εθνικής στις προπονήσεις.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 21:43

Ες αύριο τα σπουδαία για τη Γ΄ Εθνική

Γράφτηκε από τον

Η είδηση για το άνοιγμα των προπονήσεων στην Γ' Εθνική έδωσε ένα τόνο αισιοδοξίας σε αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής, ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά σωματεία που αντέδρασαν αρνητικά και το έδειξαν μέσω των ανακοινώσεων τους. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Σελίδα 1 από 290

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35