Αθλητικές ειδήσεις από την Ηρακλειά

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ηρακλειατών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τους τοπικούς επιχειρηματίες του νησιού προγραμματίζει για άλλη μια χρονιά τις εκδηλώσεις του  "ΤΡΈΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡAΚΛΕΙΑ" .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 στις 13:00 ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Ηρακλειατών θα πραγματοποιήσει  αποκριάτικη χοροεσπερίδα στο κομψό κέντρο εκδηλώσεων "Ελίζα" στην Ηλιούπολη.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Αθήναις Ηρακλειαετών, Γιώργος Σταυρουλάκης, με μεγάλη δράση και προσφορά στο νησί του την Ηρακλειά, αποφάσισε να τεθεί στην κρίση των συμπολιτών του, συμμετέχοντας στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος με τη ''Δύναμη Αλλαγής''.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα, στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δικηγόρος Νάξου Νάντια Σαλτερή,  ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι  Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον μάχιμο 35η  Δικηγόρο Νικηφόρο Παπανικόλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ηρακλειατών για το επιτυχημένο «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ» που διοργανώθηκε για πέμπτη φορά στο νησί.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Το ''5ο Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά'' θα μείνει αξέχαστο στους συμμετέχοντες και σε όσους το παρακολούθησαν από κοντά.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε στο ''Τρέχω-Ανακαλύπτω την Ηρακλειά'' που κορυφώνεται σήμερα με την διεξαγωγή του αγώνα και την τελετή λήξης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από την Ηρακλειά τις απονομές που θα γίνουν μετά τον 5ο αγώνα ''Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά''.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το νησί της Ηρακλειάς τον 5ο αγώνα ''Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά''.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αγαπημένοι δρομείς, συνοδοί και φίλοι μας, λίγες μέρες έμειναν πλέον για την διεξαγωγή του "5ου Τρέχουμε στην Ηρακλειά".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Ηρακλειά μας περιμένει και φέτος για να τρέξουμε, να χορέψουμε, να κολυμπήσουμε και πολλά άλλα, σε ένα πλούσιο σε εκδηλώσεις τετραήμερο στις 22 με 25 Ιουνίου 2023.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο ''υπερδραστήριος'' Γιώργος Σταυρουλάκης, εμπνευστής του αγώνα «Τρέχουμε στην Ηρακλειά» , θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Αθήναις Ηρακλειαετών μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναι Ηρακλειατών σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τους τοπικούς επιχειρηματίες του νησιού προγραμματίζει για άλλη μια χρονιά τις εκδηλώσεις του  "ΤΡΈΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΆΚΛΕΙΑ" .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σελίδα 1 από 4

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35