Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 00:43

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Μιχάλης Σέργης από τη Νάξο

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα, στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Την απόφαση μου αυτή την πήρα, γνωρίζοντας και ζώντας τα καθημερινά προβλήματα των νησιών μας, θέλοντας να αγωνιστώ για την επίλυση τους με νέες ιδέες και προτάσεις, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και το καλό του τόπου.
Σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί!

Βιογραφικό: 

Ο Μιχάλης Σέργης γεννήθηκε το 1993 και ζει μόνιμα στη Νάξο. Πατέρας του είναι ο Σταμάτης Σέργης, συνταξιούχος τεχνικός στον ΟΤΕ Νάξου, με έντονη δραστηριότητα στην Νάξο, Μικρές Κυκλάδες και Αμοργό και η μητέρα του, η Μανωλά Νεκταρία η οποία διατηρεί λογιστικό γραφείο.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λογιστικής της Πρέβεζας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Δραστηριοποιείται ως λογιστής αλλά και ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού.

Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολείται ενεργά με το φοιτητικό κίνημα και είναι δραστήριο μέλος του φοιτητικού συλλόγου του ΤΕΙ Πρέβεζας. Η αγάπη του για τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα του τόπου, τον οδηγούν από πολύ νεαρή ηλικία να συμμετάσχει ενεργά στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αρσενίου όπου και διατελεί εως και σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ.

Η αγωνία του για τον πρωτογενή τομέα και τον αγροτικό κόσμο, τον οδηγεί στη μελέτη και τη δημιουργία εργασιών για τα Ναξιακά προϊόντα, οι οποίες έχουν επιλεχθεί και βρίσκονται στην βιβλιοθήκη του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η αγωνία του για τα καθημερινά προβλήματα των νησιών, η επαφή του με τους συμπολίτες του, η ενασχόληση του με τον πολιτισμό πάντα με διάθεση προσφοράς προς τον τόπο, ο Μιχάλης Σέργης αποφάσισε να συμμετάσχει στον Περιφερειακό Συνδυασμό ‘’ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ‘’ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικηφόρο Παπανικόλα.

Μιχάλης Σταματίου Σέργης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares