Περίπου 70 ημέρες πριν από την διεξαγωγή του meeting των συνθέτων αγωνισμάτων στίβου στη Μήλο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αθλητές και αθλήτριες από 13 διαφορετικές χώρες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Στη Νάξο, στις 31 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για Masters Αθλητές/αθλήτριες στίβου, ανεξάρτητους αθλητές και αναπτυξιακούς αγώνες αγοριών-κοριτσιών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ιδιαίτερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που έγινε στα Τρίκαλα την Κυριακή 25/02/2024.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Όπως το παλιό κρασί έτσι και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ όσο μεγαλώνει τόσο βελτιώνεται. Στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα , στον κλειστό στίβο ο αθλητής του Παμμηλιακού κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000 χιλιόμετρα βάδην με 19.01.44 αφήνοντας πίσω το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ , από το 2016 (19.08.74)

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Στο φουαγέ του Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα κολύμβησης του Αίαντα Σύρου. Στην εκδήλωση βρέθηκε πολύς κόσμος, αθλητές γονείς και μέλη του συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Καθώς πλησιάζουμε προς την άνοιξη οι ξένοι αθλητές των συνθέτων, δηλαδή οι δεκαθλητές και οι επταθλήτριες εκδηλώνουν όλο και πιο έντονα το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο meeting της Μήλου στις 11 και 12 Μαίου 2024.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (25/2) θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Α.Ο. Μυκόνου Γιδαράκη Ειρήνη και Θεοδοσίου Ειρήνη.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Το τμήμα Αισθητικής και Γενικής Γυμναστικής της ΑΕ Μυκόνου ευχαριστεί τα μέλη του Friends of Mykonos για την στήριξη τους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αισθητή ήταν η παρουσία της Συριανής ομάδας Motocross στον αγώνα Scramble στην Σάμο . Το παρόν έδωσαν οι Άγγελος & Θεοδώρα Δαλεζίου , Βαγγέλης & Παναγιώτης Μηλιώτης , Μαιδιώτης Μάριος και Βαρθαλίτης Φάνης.

Οι Δρομείς Σύρου συγχαίρουν τον Άλεξ Κοντιζά για την συμμετοχή του στο Trail Time Trial 2024.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Σελίδα 1 από 355

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35