Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 11:08

Στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Σαντορίνης ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης με τη συνοδεία των Βασδέκη και Μπακογιάννη [vid-pics] Κύριο

Ιστορικές στιγμές έζησε ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης την Παρασκευή 19 Ιουλίου, όπου άνοιξε τις αγκάλες του για να υποδεχτεί τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, την ασημένια Ολυμπιονίκη στο άλμα σε ύψος, Νίκη Μπακογιάννη και την τρεις φορές Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν, Όλγα Βασδέκη, οποίες συνόδευσαν τον Κυκλαδίτη Υπουργό.

Τον Υπουργό και την συνοδεία του υποδέχτηκαν στο νησί αρκετοί φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ αυτών και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριος Γαλανός, με τον οποίο ως γνωστό υπάρχει στενή συνεργασία σε θέματα αθλητισμού στη Σαντορίνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην όμορφη Βλυχάδα, με τον Υπουργό να δέχεται τις ευχαριστίες των ανθρώπων του Ομίλου για τη στήριξη του, να ενημερώνεται για τα προβλήματα, ενώ ο ίδιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να ενημερωθεί για το άθλημα της ιστιοπλοΐας και τον εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, που ήταν η πρώτη από Υπουργό στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, υπήρξε επίσης ενημέρωση για τις δράσεις και τα τμήματα, ενώ οι μεγάλες Ελληνίδες αθλήτριες Νίκη Μπακογιάννη και Όλγα Βασδέκη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους νεαρούς αθλητές, να απαντήσουν σε ότι απορίες είχαν, αλλά και να τους καθοδηγήσουν σχετικά με το ιδεώδες του αθλητισμού.

Με ανάρτηση του, ο Γιάννης Βρούτσης, τόνισε για τη συνάντηση:

«Μεγάλη χαρά να βρίσκομαι δίπλα στη νέα γενιά των Κυκλάδων μας, στους αυριανούς πρωταθλητές μας.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης, στο πανέμορφο νησί, με δυο σπουδαίες προσωπικότητες του Αθλητισμού μας, την ασημένια Ολυμπιονίκη στο άλμα σε ύψος, Νίκη Μπακογιάννη και την τρεις φορές Olympian και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τριπλούν, Όλγα Βασδέκη

Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο Μανώλη Προγουλάκη και το ΔΣ του Ομίλου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού!

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι Α️ξίες και διαμορφώνει καλύτερες κοινωνίες».

Δείτε τι δήλωσαν ο Υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, η Νίκη Μπακογιάννη, η Όλγα Βασδέκη και ο πρόεδρος του ΝΟ Σαντορίνης, Μανώλης Προγουλάκης: 

 Φωτογραφίες από την επίσκεψη:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Summer camp από τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares