Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 13:16

Συνάντηση Φουστέρη - Ζαγοράκη με φόντο τις επικείμενες αλλαγές στη Θύελλα Καμαρίου Κύριο

Οι φιλικές σχέσεις του Βαγγέλη Φουστέρη με ανθρώπους του ποδοσφαίρου στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο είναι γνωστές.

Ο Σαντορινιός παράγοντας έχει καταφέρει στα χρόνια παρουσίας του στον χώρο να κερδίσει την εκτίμηση πολλών και σημαντικών ανθρώπων.

Μεταξύ αυτών και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε με τους συμπαίκτες του το Έπος του 2004.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί της Σαντορίνης ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει μία συνάντηση με τον Βαγγέλη Φουστέρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης του στη Μεσσαριά.

Μάλιστα, στη συνάντηση που όπως μαρτυρά και η φώτο έγινε σε πολύ καλό κλίμα παραβρέθη και η υπεύθυνη της ακαδημίας, κα. Βαρβάρα Κυριακάκη, καθώς μεγάλο μέρος της συζήτησης είχε να κάνει με τις επικείμενες νέες συνεργασίες της Θύελλας Καμαρίου που αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:

Στο νησί της Σαντορίνης βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγορακής οικογενειακός για μέρες ξεκούρασης και διακοπών .

Η επίσκεψή του στην επιχείρηση του Βαγγέλη Φουστέρη έγινε στα πλαίσια της φιλικής σχέσης των δύο ανδρών και συζητηθήκαν θέματα για την ομάδα της Θύελλας που το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ..

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επέστρεψε στον ΑΟ Πύργου ο Αντώνης Τριανταφύλλου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares