ΑΟ Ερμούπολης

Όπως τελείωσε την περσινή σεζόν, έτσι ξεκίνησε και την φετινή το παιδικό τμήμα του ΑΟ Άνδρου. Με νίκη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με δύο αναμετρήσεις για τον Α΄ όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος ξεκινάει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου το νέο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Ερμούπολης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Σύρου ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Σκιαδά και τον Δημήτρη Τάκο, οι οποίοι θα ενισχύσουν την θέση “1” των “μελανόλευκων” στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ισχύσει μετά τις 14 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μότο ''Μάθε και παίξε Μπάσκετ στην οικογένεια του Α.Ο Ερμούπολης'' ο ΑΟ Ερμούπολης ξεκίνησε τις εγγραφές στα τμήματα του, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την πρώτη συνάντηση - γνωριμία με τον νέο τους προπονητή Ανδρέα Ρουμάνι θα πραγματοποιήσουν οι αθλητές του συλλόγου στις 5 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 09:48

Ξεκινούν οι εγγραφές στον ΑΟ Ερμούπολης

 Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα του ΑΟ Ερμούπολης σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην μετά Ανδρέα Μαύρου εποχή πέρασε κι επίσημα από την περασμένη Δευτέρα 24 Αυγούστου ο ΑΟ Ερμούπολης και η νέα διοίκηση του κυκλαδίτικου συλλόγου μία ημέρα μετά την συγκρότησή της σε σώμαανακοίνωσε την πρόσληψη του Ανδρέα Ρουμάνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Με την ανακοίνωση του ΑΟ Ερμούπολης για τη συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Ρουμάνι επισημοποιήθηκε η συμφωνία, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του Γιάννη Νοταρά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Ρουμάνι η διοίκηση του ΑΟ Ερμούπολης βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades”, τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Μαύρου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 16:02

Η νέα διοίκηση του ΑΟ Ερμούπολης

Τη νέα διοίκηση η οποία προέκυψε μέσα από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου ανακοίνωσε ο ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου η γενική συνέλευση του ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Γενική συνέλευση για το επόμενο Σάββατο, στις 25 Ιουλίου συγκαλούν στον ΑΟ Ερμούπολης για την ανάδειξη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε το σωματείο της Σύρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύριο Παρασκευή 10/7 κλείνει η χρονιά του ΑΟ Ερμούπολης, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προπονήσεις.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο τεχνικό της επιτελείο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών παρουσίασε η Νίκη Βόλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 38

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35