Αθλητικές ειδήσεις από την Πάρο

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Νηρέα αθλητική ημερίδα με ομιλητές τον κ. Αχιλλέα Υφαντίδη, ψυχολόγο υψηλής απόδοσης και επιστημονικό συνεργάτη σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ, και τον κ. Αλέξη Σπυρόπουλο, sportcaster και αθλητικό συντάκτη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ένα ματς με κοινές ιδιαιτερότητες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/9 στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μαρπησσαϊκός έκανε το ιδανικό ποδαρικό στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν, η ομάδα της Πάρου με τον Θοδωρή Καζακίδη να κάθεται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο των “κυανόλευκων”, επικράτησε άνετα του Παμμηλιακού με σκορ 79-32 το βράδυ του Σαββάτου 23/9 για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου –Αντιπάρου κ. Σταύρο Καραχάλιο επισκέφτηκε ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Δήμαρχο Πάρου και εκ νέου υποψήφιο, επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη», Μάρκο Κωβαίο, συναντήθηκε ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των δημοσιευμάτων της προεκλογικής περιόδου, ο δήμαρχος Πάρου και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», Μάρκος Κωβαίος, σε άρθρο του στη «Φωνή της Πάρου» αναφέρει τις 10 μεγάλες παρεμβάσεις που στοχεύει για την επόμενη πενταετία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον κο Κώστα Ροκανίδα επισκέφτηκε  ο Μανώλης Καβάλλης,  ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο,  σε μια ανοιχτή συζήτηση αμοιβαίας ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχάριστα είναι τα νέα για την αθλητική οικογένεια της Πάρου, καθώς ξεκίνησαν οι εκσκαφές στη θέση όπου θα δημιουργηθεί το νέο, δεύτερο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με τον   Έπαρχο Πάρου –Αντιπάρου και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου με τον συνδυασμό «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα», επισκέφτηκε   ο Μανώλης Καβάλλης,  ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο,  με στόχο  την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της Πάρου και της Αντιπάρου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νησιά μας διαθέτουν ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και διεθνώς αναγνωρίσιμη οικιστική ταυτότητα, με αποτέλεσμα να προσελκύουν επισκέπτες που επιδιώκουν αποκλειστικά τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πάρου-Αντίπαρου, με το συνδυασμό Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Χατζημάρκο, κατέθεσε τις προτάσεις για την Αντίπαρο τις οποίες όπως αναφέρει εκπόνησε μετά από εκτενή συλλογή δεδομένων και προσεκτική επεξεργασία προς τους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αλλά και για τη θέσπιση κοινών προτεραιοτήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Πάρο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 57χρονου ηλεκτρολόγου και επιχειρηματία, Δημήτρη Σκιαδά.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Συνεχίζοντας  τις ενημερωτικές συναντήσεις ο Μανώλης Καβάλλης, επισκέφτηκε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των μελετών και έργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Μαρπησσαϊκού, Νίκος Τσιγώνιας, ο οποίος υπηρέτησε τον σύλλογο και από άλλες θέσεις εκτός του ποδοσφαιριστή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις υπηρεσίες του Επαρχείου Πάρου επισκέφτηκε σήμερα ο Μανώλης Καβάλλης, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη των νησιών μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 321

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35