Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 09:17

ΑΜΕΣ Νηρέας: 5 τμήματα των ακαδημιών συμμετείχαν σε 3 διαφορετικά τουρνουά

Έντονο ήταν για τον ΑΜΕΣ Νηρέα το τελευταίο 15ήμερο του Ιουνίου καθώς 5 τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου συμμετείχαν σε 3 διαφορετικά τουρνουά αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Αναλυτικά:

Την αρχή έκαναν τα τμήματα Κ-12 και Κ-14 που συμμετείχαν 14-17/6 στο 1ο FAIR PLAY CUP που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους μικρούς μας αθλητές. Το τμήμα Κ-14 κατέλαβε την 2η Θέση ενώ το τμήμα Κ-12 κατέλαβε την 5η θέση αλλά και την πολύ σημαντική κατάκτηση του βραβείου Ήθους.

Την Τρίτη 18/6 ξεκίνησε το ταξίδι του για την Καλαμάτα και το Acropolis Academy summer 2024 το Κ-16 του Συλλόγου μας όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τα διαγωνιζόμενα σωματεία.

Την Πέμπτη 20/6 ήρθε η σειρά για τμήματα μας Κ-11 και Κ-9 να ταξιδέψουν όπως και πέρυσι στο Αίγιο , σε ένα τουρνουά που το παιχνίδι και η διασκέδαση των μικρών παιδιών είναι το μόνο ζητούμενο. Τα παιδιά επέστρεψαν την Κυριακή 23/6 γεμάτα χαμόγελα και εμπειρίες.

Χθες Δευτέρα 1/7/2024 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νάουσας η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας. Το γήπεδο γέμισε με πολλά χαμόγελα παιδιών από τα 10 τμήματα των ακαδημιών μας οι οποίοι βρέθηκαν στον αγαπημένο τους χώρο για τελευταία φορά αυτή την περίοδο. Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σαλπιγγίδης Δημήτρης, Βύντρα Λουκάς και Δημούτσος Ελίνι οι οποίοι μίλησαν στους μικρούς μας αθλητές και βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο μας για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κι εκείνοι στην συνέχεια βράβευσαν τους 6 αθλητές μας γεννηθέντες το 2008 που ολοκλήρωσαν ηλικιακά την παρουσία τους στις ακαδημίες του Συλλόγου, για την παρουσία τους σε αυτόν.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά με αναφορά στις ακριβείς παρουσίες τους σε προπονήσεις και αγώνες, το μοίρασμα των οποίων ανέλαβαν τα παιδιά με τις περισσότερες παρουσίες σε κάθε τμήμα. Ακολούθησε κέρασμα με μπουφέ από τον Σύλλογο μας , για το οποίο ευχαριστούμε θερμά το Ζαχαροπλαστείο Αντώνης, τον Φούρνο Σκιαδάς και τον Φραγκούλη Παναγιώτη για τις προσφορές τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους σε όλη την αγωνιστική περίοδο τους προπονητές μας Παπαδάκη Μιχάλη, Κορτιάνο Αντώνη, Κουτσιούκη Γρηγόρη, Μουχτή Ανδριάνα και Αναγνωστοπούλου Σοφία καθώς επίσης και τους Αδράμη Γιώργο και Βασιλάρη Δημήτρη που συμμετείχαν για κάποιο διάστημα στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου με την έναρξη των προπονήσεων για την επόμενη χρονιά.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares