Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 10:21

Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Αργεντινή στο 1.95

Και ενώ η αναμονή για την επανέναρξη του Euro 2024 είναι τεράστια, το Copa America επιστρέφει απόψε στη δράση με το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “8”, όπου η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Ισημερινό. Παράλληλα, δράση έχουμε σε πολλά πρωταθλήματα αλλά και στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα πρόταση με αξία από το παιχνίδι Αργεντινή - Ισημερινός και ενώ μπαίνοντας στο site μας μπορείτε να δείτε Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη τα φιλικά παιχνίδια τους αλλά και όλες τις μεταγραφές τους. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε.

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες στη φάση των ομίλων, η Αργεντινή κατάφερε να κάνει το 3/3 και με εννέα βαθμούς τερμάτισε στην κορυφή του 1ου ομίλου. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με νίκη επί του Καναδά (2-0), ακολούθησε η νίκη επί της Χιλής (0-1) ενώ στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Περού, κρατώντας ανέπαφη την εστία της και στα τρία ματς στη φάση των ομίλων.

Το πάλεψε ο Ισημερινός και με τέσσερις βαθμούς τερμάτισε στη 2η θέση του 2ου γκρουπ. Στην πρεμιέρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με ήττα από τη Βενεζουέλα (1-2), ακολούθησε η νίκη επί της Τζαμάικα (3-1) αλλά και η ισοπαλία (0-0) με το Μεξικό. Στοιχηματικά, η Αργεντινή προκρίθηκε εύκολα στα νοκ άουτ, πέτυχε 3/3 νίκες με καθαρά δίχτυα στον όμιλο και “βλέπει” τελικό. Ο Ισημερινός δίκαια πήρε την πρόκριση στα νοκ άουτ, αλλά η πορεία του προβλέπουμε πως θα σταματήσει εδώ. Περιμένουμε ότι η “αλμπισελέστε” θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, με περιορισμένο σκορ, όπως έκανε και στη φάση των ομίλων. Επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares