Ευρεία σύσκεψη υπό την Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκη Κεραμέως πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην πλατεία Τσιροπινά, επ’ ευκαιρία της επίσκεψής της στη Σύρο.
Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως πραγματοποίησαν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.
Την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 στις 13:00 ο Σύλλογος των Εν Αθήναις Ηρακλειατών θα πραγματοποιήσει  αποκριάτικη χοροεσπερίδα στο κομψό κέντρο εκδηλώσεων "Ελίζα" στην Ηλιούπολη.
Στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας…
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη της ΝΔ, με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, και εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με…
Πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) για την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 12:04

ΚΑΠΗ ΝΑΞΟΥ: Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Νάξου συνεχίστηκαν με τον αγιασμό και την ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες.
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 11:24

Σύρος, το νησί των Φεστιβάλ

Γράφτηκε από τον
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τα 19 Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2024»:
Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αγιασοφίτης κατόπιν ανάληψης των νέων καθηκόντων του.
Με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νικόλαο Ταγαρά συναντήθηκε στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα.
Σελίδα 1 από 92

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35