Λέσχη Μοτοσυκλεστιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν) και για μία ακόμη φορά κάνει τη διαφορά…

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 00:49

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΛΕΜΟΝ

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες μέσα από τις οποίες προέκυψε η νέα διοίκηση της ΛΕΜΟΝ.

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟΝ) προγραμματίζει απολογιστική συνέλευση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την 12η Φεβρουαρίου.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 10:26

Γενική Συνέλευση στη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου

Γράφτηκε από τον

Το καλοκαίρι τελείωσε... Το After Summer Moto Happening ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Νάξο και όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση "  Άλλο ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ASM τελείωσε.

Μέσα από ανακοίνωση του ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου τονίζει την δυναμική παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΧ της Σπερχειάδας.

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:30

ΛΕΜΟΝ: Έρχεται ξανά το "AFTER SUMMER MOTO HAPPENING"

Γράφτηκε από τον

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το 5ο "AFTER SUMMER MOTO HAPPENING" το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο νησί της Νάξου.

H βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σε μία σειρά εκδηλώσεων στην Μύκονο, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του εκπροσώπου της Nationale Piloti στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνου Μαστοράκη, με επίκεντρο την οδική ασφάλεια.

Oι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου, Σταύρος Ροσσολάτος και Γιάννης Διατσίδης επέστρεψαν και φέτος στην πανέμορφη πίστα της Σπερχειάδας για να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Στο Argos Motocross Park, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου, ώστε να προπονηθούν σε μία πίστα υψηλών προδιαγραφών που κατά γενική ομολογία των αναβατών όλης της Ελλάδας θεωρείται από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη πίστα στην Ελλάδα.

Με έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα άνοιξε τις πόρτες της η νέα πίστα του Μοτοσυκλετιστικού  Συλλόγου Σύρου, που βρίσκεται στα όρια του Γαλησσά με τον Φοίνικα.

Σελίδα 1 από 20

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35