Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 21:15

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: ''ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ 2023'' λοιπόν και όποιος αντέξει

Λέσχη Μοτοσυκλεστιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν) και για μία ακόμη φορά κάνει τη διαφορά…

Τέλη Αύγουστου, αρχές Σεπτεμβρίου έρχεται ένα 4ήμερο δράσης. Με υψηλούς καλεσμένους (Ορφανός – Ψυχογιός) με κίνηση σε όλο το νησί, αποδράσεις γευστικές αλλά και παραδοσιακό γλέντι… Λαχειοφόρο αγορά με δύο σούπερ δώρα και βέβαια για καλό σκοπό η κίνηση αυτή καθότι το 50% των εσόδων θα διατεθεί στα δύο ειδικά σχολεία του νησιού…

ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ 2023!!! λοιπόν και όποιος αντέξει. 

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει: 

Φίλοι και φίλες του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού, λάτρεις της πολιτιστικής και της γευστικής περιήγησης καθώς και όλοι εσείς που θέλετε να συνδυάσετε την εμπειρία της μοτοσυκλέτας με την αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου σας προσκαλεί στο πανέμορφο Νησί της Αριάδνης, το διάστημα από 31/08/2023 ως τις 03/09/2023 στα πλαίσια της εκδήλωσης μας ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ 2023!!!

Μια εκδήλωση φτιαγμένη από μοτοσυκλετιστές για μοτοσυκλετιστές!! Ζήστε την εμπειρία της ομαδικής οδήγησης στις πανέμορφες ορεινές και παράκτιες διαδρομές του νησιού μας, απολαύστε ένα ταξίδι στις γεύσεις και τον αρχαίο πολιτισμό της Νάξου και τέλος αφεθείτε στις απέραντες παραλίες του νησιού, παρέα με τον αέρα ελευθερίας των Κυκλάδων.

Ένα μοτοσυκλετιστικό και πολιτιστικό ξεχωριστό τετραήμερο, παρέα με φίλους από όλη την Ελλάδα που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα!

 

 

?️ #Event × MotoΝάξια × Από τις 31/08/2023 ως τις 03/09/2023 θα σας περιμένουμε στη Νάξο για μια πλήρη μοτοσυκλετιστική αλλά και πολιτιστική εμπειρία! #StayTuned

Δημοσιεύτηκε από ΛΕ.ΜΟ.Ν - Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023

 

Κοντά μας θα είναι η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία!!( ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. ) της οποίας η ΛΕ.ΜΟ.Ν. αποτελεί μια από τις ιδρυτικές λέσχες!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλη μερίδα λεσχών του Ελληνικού οργανωμένου μοτοσυκλετισμού καθώς και μεμονωμένους μοτοσικλετιστές που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στο όμορφο νησί της Αριάδνης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής λέσχες : BMW RidersClub, Hellenic TransalpClub, VstromHellas, VaraderoClub κ.α.π., αλλά και πολλούς φίλους αυτόνομους μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα.

Έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν σημαίνοντα ονόματα του μοτοσυκλετιστικού κόσμου, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα μας, παρουσιάζοντας θεματικά τα αντικείμενα τους καθώς και μεγάλες εταιρίες μοτοσυκλέτας αλλά και επιχειρηματίες του συγκεκριμένου χώρου της Μοτοκίνησης.

Η ΛΕ.ΜΟ.Ν. ( Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου ) σας περιμένει, για να σας προσφέρει τέσσερις ημέρες αυθεντικής γεύσης μοτοσυκλετισμού .

Το ξεχωριστό αυτό τετραήμερο περιλαμβάνει:
• Ασφάλτινες βόλτες.
• Γευστικές αποδράσεις.
• Παραδοσιακό γλέντι.
• Επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο και σε μουσείο.
• Λαχειοφόρος αγορά με πλούσια μοτοσυκλετιστικά δώρα , με τον πρώτο λαχνό να κερδίζει μια μοτοσυκλέτα – έκπληξη και τον δεύτερο ένα παπί 115 κ.ε.!!!!
• Και άλλες μοναδικές εκπλήξεις και δρώμενα…!!

Καλεσμένοι της φετινής πρώτης ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ θα είναι οι Έλληνες Πρωταθλητές Βασίλης Ορφανός και Ανδρέας Ψυχογιός οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν στην πλούσια αγωνιστική τους δράση μέσω των παρουσιάσεων τους! Το Dakar θα συναντήσει το isle of Man!! Ο τόπος συνάντησης η Νάξος!! Αφετηρία και Τερματισμός θα είμαστε όλοι εμείς!

Η ΛΕ.ΜΟ.Ν. και φέτος έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και στη διαμονή των φιλοξενουμένων της, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές!!

 

 

Η BLUE STAR FERRIES στηρίζοντας συνεχώς τις δραστηριότητες μας , προσφέρει στην εκδήλωση μας ‘’ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ 2023’’ ,...

Δημοσιεύτηκε από ΛΕ.ΜΟ.Ν - Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου στις Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023

 

 

Το 50% των εσόδων της εκδήλωσης ΜΟΤΟΝΑΞΙΑ θα διατεθεί στα δυο Ειδικά σχολεία της Νάξου προς κάλυψη τρεχουσών αναγκών τους.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα είναι για μια ακόμη χρονιά μαζί μας στηρίζοντας έμπρακτα όλες μας τις δράσεις.

Ταυτόχρονα η κοινωνία της Νάξου που αγκαλιάζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις ανάδειξης της νήσου , θα δώσει δυναμικό παρόν.

«Γιατί με παρέα είναι πάντα πιο ωραία…»

Το Δ.Σ. της ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος – Ευτύχιος , Προέδρος
ΣυρίγοςΔημήτριος , Αντιπρόεδρος
ΜπαζάκηςΣωτήριος, Γραμματέας
ΚατσούληςΔημήτριος , Ταμίας
ΝομικόςΝικόλαος, Μέλος
Βασαλάκης Βασίλειος, Μέλος
Μιχαήλ Γεώργιος , Μέλος

Πηγή: naxospress.gr 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares