Την πρώτη μεταγραφή ξένης αθλήτριας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας που απέκτησε την  26 χρονη Αμερικανίδα ακραία Jennifer Elaine Mosser.
Η έφορος των τμημάτων του Απόλλωνα Νάξου, κα. Ειρήνη Κουφοπούλου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για την δεύτερη κατάκτηση τίτλου στη φετινή χρονιά.
Την πρώτη μεταγραφή της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας που ήρθε σε συμφωνία με την πρώην αθλήτρια της Θέτιδα Βούλας, Μαρκέλλα Παπαγεωργίου.
Το χτίσιμο του ΑΟ Θήρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται, με την ομάδα της Σαντορίνης να ανακοινώνει ακόμα μία ανανέωση.
Μετά τη Στέλλα Χριστοδούλου, ο ΑΟ Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Αδαμοπούλου.
Η Στέλλα Χριστοδούλου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΟ Θήρας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Σαντορίνης για έναν ακόμη χρόνο.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Γιάννη Πολυχρονάκο εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας με αφορμή την φιλοξενία της ομάδας Κ18 στο ξενοδοχείο του στη Νάξο.
Μετά τις Γυναίκες και η ομάδα Κ18 του Απόλλωνα Νάξου κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, κερδίζοντας στον Μεγάλο Τελικό του final-4 που έγινε στη Νάξο τον ΑΟ Θήρας.
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (12/5/2024 | 09:00) από το Κλειστό Γυμναστήριο ''Δ. Περιστεράκης'' του ΔΑΚ Νάξου τον Μικρό Τελικό του πρωταθλήματος Κ18 της ΤΕ Κυκλάδων, ΑΣΕ Νεωρίου - ΑΟ Φοίνικας…
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (12/5/2024 | 11:30) από το Κλειστό Γυμναστήριο ''Δ. Περιστεράκης'' του ΔΑΚ Νάξου τον Τελικό του πρωταθλήματος Κ18 της ΤΕ Κυκλάδων, ΑΟ Θήρας - Απόλλωνας Νάξου.
Σελίδα 1 από 666

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35