Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 11:35

Το νέο Δ.Σ της ΕΣΑΠ - Αντιπρόεδρος η Δώρα Καρτάνου

Με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των 10 Τ.Α.Α. που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2024-25 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Α.Π. όπου αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ. με διετή θητεία, καθώς και η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.

Αρχικά η διαδικασία ξεκίνησε με τη τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δ.Σ. με καλωσόρισμα των εκπροσώπων του πρωταθλητή της Pre League Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου και του δευτεραθλητή της Pre League Ο.Φ.Η. που επέστρεψε στη Volley League μετά από ένα χρόνο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση. Πρόεδρος της Γ.Σ. ορίστηκε ο Γιώργος Διονάς και Γραμματέας της Συνέλευσης ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της διετίας 2022-24 οι οποίοι εγκρίθηκαν και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

O πρόεδρος της Γ.Σ. Γιώργος Διονάς πρότεινε στο Σώμα την ανανέωση της θητείας του προέδρου του Δ.Σ. Παντελή Ταρνατόρου ο οποίος εκλέχθηκε με 9 ψήφους υπέρ και ένα λευκό.

Ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Παντελής Ταρνατόρος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και για την επανεκλογή του για 8η φορά ως πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π.

Στη συνέχεια έγινε η σύσταση σε Σώμα του νέου Δ.Σ.

Το νέο προεδρείο της Ε.Σ.Α.Π:

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος

Ταμίας: Γιώργος Διονάς

Αντιπρόεδροι: Γιώργος Τσολακίδης, Δώρα Καρτάνου

Ειδικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Η νέα Επιτροπή Πρωταθλήματος:

Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδόπουλος

Μέλη: Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Διονάς.

Αναπληρωματικά μέλη: Κώστας Παπασταθόπουλος, Γιάννης Δανδάλης

Επιτροπή Συμβολαίων:

Παντελής Ταρνατόρος, Γιώργος Διονάς, Δώρα Καρτάνου

Ακολούθησε η παρουσίαση του προϋπολογισμού της σεζόν 2024-25.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα μέλη για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ Α.Ε.

Ενημέρωσε όλα τα Τ.Α.Α. πως μέχρι 15/7/2024 θα πρέπει να έχουν αποστείλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους φακέλους τους προς έγκριση.

Επικαιροποιήθηκε ομόφωνα η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ότι για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 οι ομάδες στη Volley League θα είναι δέκα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο.Π.Κηφισιάς, Πήγασος Πολίχνης, Άθλος Ορεστιάδας, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, Ο.Φ.Η.).

Συζητήθηκαν ζητήματα σχέσεων της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ και συμφωνήθηκε στη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου να συζητηθούν θέματα οργάνωσης, κλήρωσης, προγραμματισμού, αδειοδοτήσεων και τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares