Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 13:51

Αυλαία της σεζόν για τον ΑΣΕ Νεωρίου [pic]

Με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό η ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου έφτασε στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των προπονήσεων.

Στο τέλος του αγώνα, δόθηκαν οι αναμνηστικές αγωνιστικές εμφανίσεις στις αθλήτριες μας Ρούσσου Ελένη, Λέστου Μαρία και Μιχαηλίδου Ίρις που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και από την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζονται σε ομάδες των πόλεων που θα σπουδάζουν.

Επίσης, οι αθλήτριες, οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδας επεφύλαξαν μια έκπληξη στον κ. Ιάκωβο Ρούσσο, μεγάλο υποστηρικτή μας που χωρίς την βοήθεια του και φέτος θα ήταν δύσκολο να καταφέρουμε τους στόχους που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μας, αν και θα ήθελε να έχει ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα Κ16 (παγκορασίδων) που πέρυσι είχαμε κατακτήσει, έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, αφού κατέλαβε την 1η θέση στο πρωτάθλημα Κ20 (νεανίδες) Κυκλάδων, Αιγαίου και συνολικά την 9η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Το όφελος από αυτή την πορεία τεράστιο μιας και η μικρή μας αθλήτρια Ελευθερία Σταχτά κλήθηκε στην εθνική ομάδα Κ16 και μας τίμησε με την παρουσία του ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τριανταφυλλόπουλος για να δει την προπόνηση μας και να προπονήσει προσωπικά την αθλήτρια της Εθνικής ομάδας και άλλες αθλήτριες μας.

Σημαντική ήταν και η προβολή της ομάδας μας σε προπονητές και ομάδες που συμμετείχαν στον πανελλήνιο πρωτάθλημα και έδωσαν συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή μας για την προσπάθεια μας και υπάρχουν προτάσεις και για τις αθλήτριες που θα φύγουν για σπουδές. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή στις κατηγορίες Κ16 και Κ18 με δύο ομάδες ανά κατηγορία όπου δόθηκε η ευκαιρία σε 16 τουλάχιστον αθλήτριες σε κάθε κατηγορία να αγωνιστούν μπροστά στους γονείς και φίλους τους.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και η νέα αγωνιστική χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερες αθλήτριες στην ομάδα μας όπου οι προπονητές μας Βάρβαρα Κούτρα και Χρήστος Σκρέτας θα συνεχίσουν να διδάσκουν το άθλημα μας και οι αθλήτριες μας να φέρνουν επιτυχίες στον σύλλογο μας!!!

thumbnail image

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares