Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 20:03

Κυκλοφόρησαν Οι Κάρτες Διαρκείας Της Ελλάς Σύρου: Πάρε Θέση Στην Κερκίδα…

Tην διάθεση προς το κοινό των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου κάνοντας ξεκάθαρο άνοιγμα στον κόσμο για στήριξη δυναμική επιστροφή στις εξέδρες!

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Σε κυκλοφορία τίθενται οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, όπου θα μπορείτε να δείτε την αγαπημένη μας ομάδα.

Στήριξε και εσύ την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας με την παρουσία σου στις εξέδρες του γηπέδου μας σε κάθε αγώνα και σε κάθε μάχη που θα δώσουν!

Τις κάρτες διαρκείας του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το «Ψητοπωλείο Τα Γιάννενα» ,το Cafe Bar Severo, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και άλλα σημεία πώλησης.

Όσοι θέλουν να τις αποκτήσουν για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ή για οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο ή για διαφήμιση της επιχείρησης τους, μπορούν να έρθουν σε επαφή με μέλη του ΔΣ.

Για μια ακόμη σεζόν η ομάδα μας θα βρίσκεται στην πολύ ανταγωνιστική Γ Εθνική, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική και μια ομάδα ικανή να παρουσιάσει όμορφο και θελκτικό ποδόσφαιρο ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά!

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο καθώς και στα φιλικά παιχνίδια!

Για να πανηγυρίσεις τα γκολ…

Για να τους εμψυχώσεις στις δύσκολες στιγμές…

Γίνε ο 12ος συμπαίκτης…

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΚΟΣΤΟΣ: 100 και 150 το VIP.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία απεντομώσεων Bioclean Syros Απεντομώσεις , Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες Κυκλάδων για την στήριξη, !!! Η καλύτερη εταιρεία με διαφορά στις Κυκλάδες είναι δίπλα μας για ακόμα μια χρονιά! Εκτός από σοβαροί και αξιόλογοι επαγγελματίες είστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας!!!!

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares