Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 11:51

Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος: Αυτοί είναι οι πυλώνες που θα στηριχτούμε φέτος

«Οργάνωση, Πειθαρχία, Συνεργασία και Τυπικότητα» θα είναι οι πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί η φετινή προσπάθεια του ΑΟ Πύργου σύμφωνα με τον ''Καπετάνιο'' της ανδρικής ομάδας, προπονητή, Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο.

Με ένα team δίπλα του το οποίο επέλεξε ο ίδιος και χαρακτηρίζει ως ιδανικό, ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος οριοθετεί τον προσανατολισμό που θα έχει ο ΑΟ Πύργου, ενώ ξεκαθαρίζει εξ αρχής ότι στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, αφού δεν μπορεί επ ουδενί να επισκιαστεί ο μεγάλος και πρωταρχικός στόχος που δεν είναι αλλος από την κατασκευή του γηπέδου στον Πύργο.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα -οικογένεια, που θα απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες και ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αναδειχθούν μέσα από το σύνολο. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο σε ότι αφορά την ομάδα μας πάνω στο οποίο πατάμε και δεν παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο. Το πλάνο μας δεν επηρεάζεται, ούτε από το αποτέλεσμα, αλλά ούτε από κανέναν εξωγενή παράγοντα και με αυτό θα προχωρήσουμε», είπε ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος όταν του ζητήσαμε να μας μιλήσει για το φετινό πλάνο.

Φυσικά, η ερώτηση σχετικά με τους στόχους δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη συζήτηση: «Στόχος της ομάδας μας ΔΕΝ είναι το πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα για εμάς θα είναι η κατασκευή του γηπέδου μας, το οποίο μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες της οικογένειας Νομικού πλησιάζει όλο και πιο κοντά».

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο τεχνικό επιτελείο, στο οποίο ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και πλέον έχει εμπλουτιστεί σε σχέση με πέρυσι με την παρουσία του Στάθη Φίλων: «Έχουμε δημιουργήσει ένα team που έχει πολύ όρεξη για δουλειά με ξεκάθαρους ρόλους για τον καθένα αλλά και "χώρο" για να αναδείξει την ποιότητα της δουλειάς του βάζοντας το σύνολο πάνω από όλα. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο γενικός αρχηγός κύριος Κώστας Κλουβάτος, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αφού έχει προσφέρει από όλες τις θέσεις στον σύλλογο και είναι από τους ανθρώπους που εξασφαλίζουν την σωστή και ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Ο Στάθης Φίλων είναι ένας ικανότατος διπλωματούχος Προπονητής - Γυμναστής με πολύ όρεξη για δουλειά με πολλές ιδέες και γνώσεις για το ποδόσφαιρο και θα μας βοηθήσει να ανέβουμε επίπεδο σαν κλαμπ.
Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας. Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Μασέρ μας, Βασίλη Μπουγά και τον Υπεύθυνο Υλικού, Μάρκο Ρενιέρη, οι οποίοι σηκώνουν το μεγάλο βάρος της καθημερινής εύρυθμης λειτουργίας στο αγωνιστικό σκέλος του συλλόγου».

Και τι είναι αυτό που θα δούμε φέτος από τον ΑΟ Πύργου; Ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Οργάνωση - Πειθαρχία - Συνεργασία - Τυπικότητα. Αυτοί θα είναι οι βασικοί πυλώνες που θα στηριχθεί η ομάδα μας. Καλή χρονιά σε όλους«

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares