Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 17:21

Πανθηραϊκός: Έχουμε κάνει όλα τα προβλεπόμενα και θα προσφύγουμε στην ΕΠΟ

Μέσω ανακοίνωσης του ο Πανθηραϊκός γνωστοποιεί την θέση του σχετικά με την ένσταση του ΑΟ Πάρου που έγινε στο παιχνίδι του ημιτελικού του final-4 της Κ16 και είχε ως αποτέλεσμα την δικαίωση του Παριανού συλλόγου που πήρε τελικά το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 και μαζί το εισιτήριο για τον σημερινό (15/6 | 19:30) τελικό κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την ανακοίνωση ο Πανθηραϊκός δήλωσε και την παραίτηση του από τον μικρό τελικό, ο οποίος επίσης θα κατοχυρωθεί με 3-0 άνευ αγώνα στον Αίαντα Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον ημιτελικό που έγινε την Παρασκευή (14/6) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού για το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΚ η ομάδα μας επικράτησε δίκαια του ΑΟ Πάρου με σκορ 2-1 και κέρδισε την πρόκριση της στον τελικό της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η ομάδα της Πάρου επέλεξε να υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή δυο αθλητών ηλικιακής κατηγορίας Κ14, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής επειδή είχαν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κ16 με την ομάδα 2 του Πανθηραϊκού.

Όπως προέβλεπε η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος, είναι δυνατή η μεταφορά αθλητών από το ένα τμήμα στο άλλο, αρκεί να ενημερωθεί η ΕΠΣΚ με την αποστολή επικαιροποιημένης λίστας αθλητών.

Επειδή η ομάδα μας είχε προβεί έγκαιρα σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα και με όσα ορίζονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, θα προβούμε σε υποβολή έφεσης προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό την δικαίωση του σωματείου μας και την ανατροπή της άδικης απόφασης η οποία στερεί από τους αθλητές μας μια νίκη που πέτυχαν καθαρά εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares