Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 23:31

Δήμος Πάρου: Κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χριστόδουλο Μαούνη

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 647/2024 απόφαση του, συμπληρώνει την υπ’ αρίθμ. 263/2024 (ΑΔΑ: ΨΣΤΒΩΞΓ-77Λ) απόφαση Δημάρχου, που αφορά την έγκριση κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου, από υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου.

Με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης, με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη πίεση των καλοκαιρινών μηνών, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στον τομέα καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, ωθήθηκα στο να ζητήσω από τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Κώστα Μπιζά, μιας και είμαι κάτοχος διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας, φορτηγού οχήματος, να εγκρίνει την κατ΄ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του δήμου από αιρετούς, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.

Θα είμαι στις επάλξεις όποτε το ζητήσει η Υπηρεσία, προκείμενου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί και να διευκολύνω τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προστασία και αναβάθμιση της αισθητικής του νησιού μας, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί η καθαριότητα της Πάρου είναι υπόθεση όλων μας!».

Το Γραφείο Τύπου

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares