Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:08

Εγκατάσταση Seatrac στις ακτές του Δήμου Θήρας

Ο Δήμος Θήρας σας ενημερώνει ότι στην παραλία της Περίσσας, το Searac, η μη-μόνιμη εγκατάσταση για αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα, έχει εγκατασταθεί και είναι διαθέσιμο προς χρήση. Από την 05/07/2024 ανάλογη εγκατάσταση λειτουργεί και στην παραλία του Καμαρίου.

Το SeaTrac είναι τοποθετημένο στην αρχή της παραλίας της Περίσσας (Κολάδα) και για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν, έχει τοποθετηθεί ειδικό αποδυτήριο για ΑμεΑ, καθώς και ειδικές πινακίδες για θέση στάθμευσης κοντά στην ξύλινη ράμπα πρόσβασης από τον δρόμο έως το SeaTrac.

Στην παραλία του Καμαρίου έχει τοποθετηθεί βόρεια του ΚΥΕ « » με τις ανάλογες παροχές.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από εξιδεικευμένους τεχνικούς της εταιρείας «» συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της εταιρείας κ. Ιγνάτιο Φωτίου με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Θήρας, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Ανδρέα Λειβαδάρου.

Το Searac δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα και επίσης αποτελεί ένα βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές τους, καθώς μπορούν να απολαύσουν πιο εύκολα την θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους.

Οι λουόμενοι που επιλέγουν την ακτή κοντά στο SeaTrac, ιδιαίτερα οι γονείς με μικρά παιδιά, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων και τραυματισμών των ίδιων αλλά και των παιδιών τους. Παρακαλούμε θερμά τους λουόμενους να συμβουλεύουν και να αποτρέπουν τα παιδιά από το να παίζουν πάνω στον μηχανισμό, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του και αφετέρου να αποφευχθούν ατυχήματα και τραυματισμοί!

Τέλος, στα πλαίσια τις καθημερινής μας προσπάθειας να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες από το Δήμο υπηρεσίες, πραγματοποιούμε προσπάθειες να προμηθευτούμε και άλλα για τις ακτές μας ώστε κανείς συνάνθρωπος μας να μην αποκλείεται από τα οφέλη και την επαφή του με τις θάλασσες μας.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares