Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 11:45

Επέστρεψε στη βάση του το «πολυβόλο» του ΑΟ Πύργου, Δημήτρης Τσιάβος

Την επιστροφή του ικανότατου επιθετικού στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Θύελλα Καμαρίου ανακοίνωσε ο ΑΟ Πύργου.

Πριν δοθεί δανεικός ο Δημήτρης Τσιάβος είχε εξαιρετική παρουσία στον ΑΟ Πύργου, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ.

Η εμπειρία του και η αποτελεσματικότητα του, αναμένεται παίξουν σημαντικό ρόλο στο πλάνο που έχει για τον φετινό ΑΟ Πύργου ο κόουτς Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την επανένταξη στο ρόστερ του Δημήτρη Τσιάβου ο οποίος είχε παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στη Θύελλα Καμαρίου.

Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε πέρυσι ο 24χρονος επιθετικός είχε εξαιρετική παρουσία σκοράροντας ανελλιπώς, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας.

Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα γήπεδα των Κυκλάδων, καθώς διαθέτει πολύ πλούσιο βιογραφικό ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στη Γ΄Εθνική.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Εθνικό (2019-2020), ΠΑΟ Ρουφ (2020-2021) και Προοδευτική (2021-2022), ενώ σε νεαρότερη ηλικία, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τις U19 του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσιάβο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

 

 

⚽?Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την επανένταξη στο ρόστερ του Δημήτρη Τσιάβου ο οποίος είχε παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στη...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares