Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 20:37

Νίκησε με ανατροπή 2-1 τον ΑΟ Πάρου και πέρασε στον τελικό ο Πανθηραϊκός

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ16 Windoor πανηγυρίζει ο Πανθηραϊκός!

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσοβάρα επικράτησε με 2-1 επί του Α.Ο. Πάρου στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 που διεξάγεται στη Σαντορίνη. Η ομάδα του νησιού του ηφαιστείου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 με γκολ του Μπέτσα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έφτασε στη μεγάλη ανατροπή χάρη σε τέρματα των Κόκα και Καραγιάννη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τις περισσότερες φάσεις μπροστά από την εστία του Άγγελου Σαρρή, χωρίς να ωστόσο να μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Από τη μεριά του ο Α.Ο. Πάρου ήταν επικίνδυνος με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Κεβάνι. Από τη μεριά του ο Πανθηραϊκός στο πρώτο μισό διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι, το πρώτο για πέσιμο στην περιοχή και το δεύτερο για χέρι.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο πήρε άγρια ομορφιά, αφού ο Α.Ο. Πάρου προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα από εκτέλεση φάουλ του Μπέτσα πίσω από το κέντρο. Ο Κεβάνι βρέθηκε στην πορεία της επηρεάζοντας τον τερματοφύλακα Παπαϊωάννου, ο οποίος ξεγελάστηκε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1 (51'). Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Πανθηραϊκού έβγαλαν αντίδραση δημιουργώντας τρεις φάσεις σε τρία λεπτά. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Κόκα πήδηξε ψηλότερα από όλους στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Άγγελου Σαρρή. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πάλεψαν για το δεύτερο γκολ με τους σαντορινιούς να το βρίσκουν με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό του Βάιου Καραγιάννη από το ημικύκλιο της περιοχής. Οι Παριανοί στα τελευταία λεπτά προσπάθησαν για την ισοφάριση χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπέτσα και Κεβάνι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα στον Κλάιντι Μουχάντρι με το σκορ στο 1-1 για μαρκάρισμα σε αντεπίθεση του Α.Ο.Π.

Διαιτητής: Κώστας Μαλολλάρι | Βοηθοί: Γιάννης Ζαράνης - Νίκος Νάκκας

Πανθηραϊκός 1 (Τσοβάρας): Παπαϊωάννου, Κουλουριώτης (79' Μαρούδης), Αντιλάι, Μουχάντρι, Νουμανάι (51' Μέσι), Καρτίμπελης, Λιγνός, Κόκα (79' Παζάλος), Καβαλλάρης, Φύτρος (51' Καραγιάννης)

Αναπληρωματικοί: Ανυφαντής, Μουργικνέλι, Μέτα, Σκοπελίτης, Αναπλιώτης.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλίδης): Σαρρής Α., Μπέκια, Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι, Ζέλα, Κεβάνι, Γκέκα, Μελανίτης (41' Βαρθακούρης), Σαρρής Δ. (56' Παντελαίος), Σκιαδάς.

Αναπληρωματικοί: Πετρόπουλος, Γεροχρήστος, Ραγκούσης, Κουγιούφας, Ακάλεστος.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares