Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 10:31

Με ''The last dance'' ή όχι ο Βαγγέλης Νομικός ηγέτης και φέτος στον ΑΟ Πύργου

''The last dance'' όπως αναφέρει και ο ίδιος; Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί ποτέ με σιγουριά όταν κάποιος αναφέρεται στον εμβληματικό αρχηγό του ΑΟ Πύργου, Βαγγέλη Νομικό, ο οποίος για ακόμα μία χρονιά δηλώνει πανέτοιμος για να συνδράμει στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της καρδιάς του ο ΑΟ Πύργου.

Η ομάδα από τη Σαντορίνη επέλεξε να ανοίξει τον «χορό» των ανακοινώσεων από τον αρχηγό της, ο οποίος με τη σειρά του αποκαλύπτει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο του χωριού του, όπου και επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση και η δήλωση του Βαγγέλη Νομικού:

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Βαγγέλης Νομικός δηλώνει για ακόμη μία χρονιά το παρόν και την διάθεση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΑΟ Πύργου.

Η παρουσία και η προσφορά του Βαγγέλη Νομικού στον ΑΟ Πύργου είναι καταλυτική τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων και δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός του ''φυσικού ηγέτη'' που του προσδίδουμε όλοι εμείς.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, να έχει υγεία και να διατηρεί πάντα την αγάπη του και το μεράκι του για το ποδόσφαιρο και τον σύλλογο μας. 

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Νομικού:

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Έχω βάλει ως προσωπικό στόχο να σταματήσω εκεί που ξεκίνησα, δηλαδή στο γήπεδο μας, για το οποίο μπορώ να πω πλέον επίσημα ότι οι εργασίες ξεκινούν άμεσα. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας.

Από εκεί και πέρα για τη νέα χρονιά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΟ Πύργου θα είναι ανταγωνιστικός. Πιστεύω πολύ στον coach Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Κλουβάτο και από όσα γνωρίζω θα γίνουν προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση στις Κυκλάδες. Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους. ''The last dance''»

 

 

 

⚽️?Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Βαγγέλης Νομικός δηλώνει για ακόμη μία χρονιά το παρόν και την διάθεση να...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares