Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 10:56

Γιώργος Φώσκολος: Ένας κύκλος έκλεισε, φεύγω την κατάλληλη στιγμή χορτασμένος και επιτυχημένος

Την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο, (όπως είχαμε προαναγγείλει) ανακοίνωσε με προσωπική του ανάρτηση ο Γιώργος Φώσκολος.

«Ένας κύκλος έκλεισε, φεύγω την κατάλληλη στιγμή χορτασμένος και επιτυχημένος» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Σύρου και του Αίαντα Σύρου, κρατώντας όπως γράφει τα λάθη και τις επιτυχίες, αλλά και τους φίλους που έχει κάνει μέσα στον χώρο.

Δείτε τι έγραψε:

Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους. Και το καλό είναι να ξέρεις να αποχωρείς στην ολοκλήρωση ενός κύκλου, την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι και για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω οριστικά πλέον από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ενός χώρου που πέρασα δεκαετίες ολόκληρες. Έτσι στις επερχόμενες εκλογές του Αίαντα Σύρου δεν θα είμαι υποψήφιος!

Από μικρό παιδί όταν με έβαλε ο αείμνηστος πατέρας μου, το λάτρεψα το ποδόσφαιρο και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για τις ομάδες που υπηρέτησα ως παράγοντας.

Δεν λέω ότι δεν έκανα λάθη αλλά πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι και να μαθαίνω. Δεν έχω όμως την ίδια όρεξη που είχα, ούτε κάνω πλέον την ίδια ζωή αφού τον χειμώνα λείπω μεγάλα χρονικά διαστήματα από τη Σύρο.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να πω το μεγάλο «αντίο» χορτασμένος από εμπειρίες αλλά και επιτυχίες. Πολλές φορές μάλιστα απέναντι σε πολύ πιο ισχυρούς οικονομικά αντιπαλους, τους οποίους έβλεπα ως πρόκληση για να αντιμετωπίσω!

Αποχωρώ έχοντας κάνει πολλούς φίλους με τους οποίους διατηρώ άριστες σχέσεις και σίγουρα είναι ένα από τα κέρδη που αποκόμισα. Εύχομαι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να προχωρήσει αν και βλέπω ότι δυστυχώς σε όλα τα νησιά δεν υπάρχει αυτή η... κάψα και ο ενθουσιασμός του παρελθόντος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares