Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 09:45

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Βραζιλία στο 2.10

Εν αναμονή της επανέναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, το ενδιαφέρον στρέφεται στις δυνατές μάχες του Copa America και ενώ δράση έχουμε σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Παραγουάη - Βραζιλία, την οποία μπορείτε να βρείτε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων. Πάμε να την αναλύσουμε.

2η Αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, με την Παραγουάη να αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην πρεμιέρα από την ανώτερη Κολομβία. Έμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να της χαρίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η Βραζιλία απογοήτευσε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κόστα Ρίκα, τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή, δεν μπόρεσε όμως να πάρει τους τρεις βαθμούς που ήταν το ζητούμενο. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Βραζιλία είναι υποχρεωμένη απόψε να αντιδράσει, δεν υπάρχει στο μυαλό της “Σελεσάο” άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης, κόντρα στην Παραγουάη που υστερεί σε ποιότητα. Περιμένουμε ότι η Βραζιλία θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares