Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 11:08

Παραμένει στην Ελλάς Σύρου και ο Περικλής Μηνάς

Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει χωρίς σταματημό τις ανανεώσεις συμβολαίων. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Περικλή Μηνά, ο οποίος θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Σύρου.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν ανακοινωθεί οι ανανεώσεις των:

Στάθη Μουλαρά
Γιώργου Οικονομόπουλου
Ντεμί Ζάχι
Αντώνη Συριανού
Παναγιώτη Παυλόπουλου
Γιώργου Μπακατσέλου

Και πριν τους ποδοσφαιριστές, η Ελλάς είχε ανανεώσει το σύμβολαιο και του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ως μια κίνηση επιβράβευσης για την σπουδαία πορεία των Συριανών στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δείχνοντας έτσι τη στήριξη στο έργο του τεχνικού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ελλάς για τον Περικλή Μηνά:

Ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας μας, ο Περικλής Μηνάς, θα ενισχύσει την προσπάθεια και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2024-2025.

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Περικλή Μηνά για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, από τους πρωταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τα δέκα τέρματα και τις δώδεκα ασιστ, θα συνεχίζει να φοράει την «Συριανή» φανέλα και αναμένεται να αποτελέσει ξανά ένα πολύτιμο κομμάτι στο δυναμικό μας, για την υλοποίηση των στόχων μας.

Ο ακραίος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ΑΕΚ. Ακολούθησαν ο ΑΟ Γλυφάδας, Προοδευτική, Τρίκαλα, Φαρκαδόνα, Επισκοπή, Θεσπρωτός, Μυλοπόταμος, Αστέρας Αμαλιάδας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιολικός, Α.Σ Σαντορίνης και Άγιος Νικόλαος.

Ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει το ίδιο καλά τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares