Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 19:25

«Έριξε άγκυρα» στην Ελλάς Σύρου ο Γιώργος Οικονομόπουλος

Ένας από τους αρχηγούς, ο Γιώργος Οικονομόπουλος συμφώνησε με την διοίκηση της Ελλάς Σύρου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στη Γ΄Εθνική.

Πρωταρχικός στόχος για την διοίκηση της ομάδας όσο αφορά το ρόστερ  είναι να κρατήσει τον περσινό κορμό της ομάδας και σε αυτόν να προσθέσει στοχευμένες μεταγραφές.

 Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Οικονομόπουλο, το δικό μας πλέον Γιώργο, οποίος βαδίζει στην 4η του χρονιά στο νησί μας.

Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να κρατήσουμε στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 ο Γιώργος Οικονομόπουλος πριν έρθει στην Ελλάς, είχε περάσει από τα Εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως οι Αστέρα Βάρης, Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares