Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 21:07

Ανανέωσε με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα η Ελλάς Σύρου

Μετά την επιτυχημένη περσινή του πορεία με την Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας κέρδισε την εκτίμηση της διοίκησης, των χορηγών και του κόσμου της ομάδας, με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία να κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο νεαρός τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης, συνεχίζοντας και τη νέα χρονιά το έργο του στον πάγκο της Ελλάς.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

”Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025). Η πορεία της ομάδας στην Γ Εθνική, ήταν δημιούργημα του κ. Χριστοφιλέα και με την ίδια συνταγή, συνεχίζουμε και του έχουμε εμπιστοσύνη, του δίνουμε τα κλειδιά… ώστε το νησί της Σύρου, να ζήσει ανάλογες στιγμές. Έτσι ο Coach θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σύρου για ακόμα μία σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνεργασία!”

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Χριστοφιλέα:

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου, που νιώθω ότι η διοίκηση της Ελλάς έκανε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσω να μείνω εδώ, μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν και νοιώθω την υπευθυνότητα να πάει αυτή η ομάδα ακόμα καλύτερα φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Ελλάς Σύρου δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο.

Φυσικά σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε η αγάπη που ένιωσα από τον κόσμο και το νησί της Σύρου και θα ναι μεγάλη χαρά για εμένα να μπορέσουμε να τους δώσουμε την ίδια ικανοποίηση κι ακόμη μεγαλύτερη προκειμένου να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares