Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 22:05

Σπουδαία κίνηση του ΠΑΟΚ που καλύπτει όλα τα έξοδα για να πάει ο μικρός Γιάννης στην Αμερική

Αλλάζει ριζικά η ζωή του μικρού ήρωα της ζωής, Γιάννη Παπαστεφανάκη μετά από την πολύ σπουδαία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα σε μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο που τιμά πραγματικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να καλύψουν τα έξοδα και να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στην Αμερική θα εξεταστεί από τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να ακολουθήσει προηγμένη θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. 

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει εκφράσει αρκετές φορές το όνειρο του, το οποίο είναι να μπει περπατώντας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με πρώτο σταθμό τις Κυκλάδες, όπου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο final-4 της Κ14, στη συνέχεια έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας. Μάλιστα αναδείχθηκε ''Πρεσβευτής Φιλίας'' στα βραβεία του ΠΣΑΤ. 

Καλή τύχη Γιάννη μας...

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον ''MVP της ζωής'' Γιάννη Παπαστεφανάκη (βίντεο)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares