Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 19:51

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ: Οι κληρώσεις στα προκριματικά Champions League, Europa League, Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπάνια Λούκα (Βοσνία) – Εγκνάτια (Αλβανία) στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία) στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και η ΑΕΚ κληρώθηκε να παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ – Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκελάδες στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

ΠΑΟΚ

Μετά την κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Εγκνάτια (Αλβανία).

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και προκριθεί, θα εξασφαλίσει μίνιμουμ τη συμμετοχή του στο League Stage του Conference League.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα σε Βοσνία ή Αλβανία.

Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπότεφ Πλόβντιβ ή Μάριμπορ.

Ο πρώτος αγώνας του δεύτερου προκριματικού γύρου θα γίνει στην Αθήνα στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου σε Βουλγαρία ή Σλοβενία.

Εάν προκριθεί, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ακολουθούν τα Play-Offs και οι όμιλοι. Εάν αποκλειστεί, θα «υποβιβαστεί» στο Conference League και θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

ΑΕΚ

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία)-Εσκάλδες (Ανδόρα).

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου σε Βοσνία ή Ανδόρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε υποστεί οδυνηρό αποκλεισμό το 2021 από τη Βελέζ στον β' προκριματικό γύρο του Conference League. Είχε ηττηθεί στη Βοσνία με 2-1, είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ με 1-0 και οι δύο ομάδες είχαν οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί επικράτησαν οι Βόσνιοι με 3-2.

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει τρεις προκρίσεις για να βρεθεί στο League Stage του Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares