Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 21:48

Αλλαγή σελίδας στην καριέρα του Στάθη Φίλων

Ο ΑΟ Πύργου και η ακαδημία του Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Στάθη Φίλων.

Ο νεαρός κόουτς μετά από 7 χρόνια στην ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του απατώντας θετικά στην πρόταση του ΑΟ Πύργου, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του sportcyclades που είχε αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών.

Η κοινή ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού  Σαντορίνης:

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ευστάθιο Φίλων.

Ο Στάθης Φίλων έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα των Κυκλάδων και θεωρούμε ιδιαίτερα τιμητική την μεταξύ μας συνεργασία, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική, τόσο στην ανδρική μας ομάδα όπου θα αναλάβει τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου, όσο και στην ακαδημία μας, όπου θα αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο προπονητή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Η επαγγελματική ευσυνειδησία, οι γνώσεις του και η ικανότητα που έχει να μεταλαμπαδεύει αξίες και γνώσεις στα παιδιά, καθιστούν τον νέο μας προπονητή, έναν ιδανικό συνεργάτη.

Ο Στάθης Φίλων είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και κατεύθυνση management και αθλητικό τουρισμό, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B΄. 

Έχει διατελέσει προπονητής της Ακαδημίας της ΑΕ Περάματος (Κ12-Κ14) και επί σειρά επτά (7) ετών προπονητής στην Ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου.

Επίσης έχει υπάρξει προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Καρτεράδου, του ΑΣ Σαντορίνης Β' και της Θύελλας Καμαρίου, όπου διετέλεσε και Γυμναστής.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουμε τον Στάθη Φίλων στην οικογένεια του συλλόγου μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Θα είμαστε δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares