Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 15:30

Πρωταθλητής Κ18 ο Αίαντας Σύρου μετά την ισοπαλία του Πανναξιακού με την ΑΕ Μυκόνου

Πανναξιακός και ΑΕ Μυκόνου ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου για το πρωτάθλημα της Κ18. Ένα αποτέλεσμα που έστεψε Πρωταθλητή Κυκλάδων τον Αίαντα Σύρου.

Στο 3' ο Πανναξιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τουμπακάρη να σημαδεύει το δοκάρι από τη μεγάλη περιοχή.

Το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς ιδιαίτερη φάση, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο χώρο του κέντρου. Στο 30' ο Τσόπελας βρέθηκε στην περιοχή αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.

Λίγο αργότερα ο Πανναξιακός πήρε το προβάδισμα. Ο Βαλέττας πήρε την μπάλα και με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τόλια κάνοντας το 1-0 στο 36'.

Οι Μυκονιάτες είχαν άμεση απάντηση καθώς έκαναν το 1-1 με ωραίο σουτ του Μπουτσάι μέσα από την περιοχή στο 44'.

Στο 52' μετά από φάουλ του Χωριανόπουλου, η ΑΕ Μυκόνου έφτασε κοντά στο γκολ αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Πανναξιακού έδιωξαν σε κόρνερ, ενώ στο 57' το σουτ του Τσόπελα κατέληξε στα χέρια του Χωριανόπουλου.

Η Μύκονος συνέχισε να πιέζει για να πάρουν ξανά το προβάδισμα, με τον Βαλέττα να κάνει το σουτ από τα αριστερά στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 76' ο Δακτυλίδης εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Χωριανόπουλου.

Στο 80' ο Πανναξιακός έκανε την ολική ανατροπή, με τον Τουμπακάρη να βγαίνει απέναντι στον Τόλια και να σκοράρει για το 2-1.

Στο 88' η Μύκονος σκόραρε με τον Καράι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά στο 89' ο Μπουτσάι από κοντά νίκησε τον Χωριανόπουλο και έκανε το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ένα αποτέλεσμα που δεν αρκούσε στους Μυκονιάτες, καθώς ήθελαν μόνο τη νίκη για να πάρουν τον φετινό τίτλο, ο οποίος κατέληξε στον Αίαντα Σύρο.

Πανναξιακός: Χωριανόπουλος, Βαθρακοίλης, Τουμπακάρης Ι. (60' Τουμπακάρης Α.), Μαυρίδης, Χότζα, Παντελαίος (74' Λέκκας), Βαλέτας, Γκορνάτι, Κριμιτζάς, Φράγκου, Ρότσι

ΑΕ Μυκόνου: Τόλιας, Χαλίλι (28' Βετσάι), Σπαχίγια, Μιχάσι (81' Ζωγράφος), Κουτρούτσος, Χανιώτης (81' Νίπολι), Παχατουρίδης, Μπάλας, Δακτυλίδης, Καράι, Τσόπελας (64' Κοτσέλης)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares