Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 00:41

Τεχνικός Διευθυντής στην ακαδημίας της ΑΕ Μυκόνου ο Δημήτρης Μανταφούνης

Ηγετικό ρόλο στην ακαδημία της ΑΕ Μυκόνου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μανταφούνης.

Ο Μυκονιάτικος σύλλογος ανέθεσε στον Δημήτρη Μανταφούνη την θέση Τεχνικού Διευθυντή αθλητικών τμημάτων και ακαδημιών ποδοσφαίρου, αναπληρώνοντας έτσι μία θέση που μέχρι πρότινος κάλυπτε ο Μάκης Πούλος.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μανταφούνη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή αθλητικών τμημάτων και ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.

Ο κ. Μανταφούνης έχει συνδέσει το όνομα του, με το ποδόσφαιρο του νησιού μας, καθώς έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟ Μυκόνου από το 2001 μέχρι το 2013, στη συνέχεια ανέλαβε την θέση του προπονητής τερματοφυλάκων και το 2014 συνεργάτης Θεοφύλακτου Παχατουρίδη στην Γ' Εθνική.

Το 2015 θα βρεθεί στην Άνω Μερά ως συνεργάτης του προπονητή Νίκου Τζιόβα ενώ το 2016 θα δημιουργήσει το Γυναικείο Τμήμα ποδοσφαίρου με αποκορύφωμα την άνοδο στην Β' Εθνική Γυναικών τη σεζόν 2021-2022 κατακτώντας, το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής χωρίς ήττα.

Πλέον θα βρίσκεται στην θέση του Τεχνικού διευθυντή του σωματείου μας, του ευχόμαστε τα καλύτερα και να πετύχει και από αυτή την θέση.

Με ανάρτηση το ο Δημήτρης Μανταφούνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την διοίκηση, ενώ ευχαρίστησε για την προσφορά του τον προκάτοχο του στην ηγεσία της ακαδημίας, Μάκη Πούλο:

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Μυκόνου για την υπέρτατη τιμή που μου έκαναν να αναλάβω τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην αγαπημένη μου Ομάδα.

Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εργαστούμε όλοι μαζί με την αρωγή της Διοίκησης, οι υπεύθυνοι τμημάτων, το προσωπικό και οι προπονητές ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στους αθλητές μας ένα αθλητικό μέλλον γεμάτο αισιοδοξία, ενθουσιασμό και επιτυχίες!

Όσον αφορά τις ακαδημίες θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Μάκη Πούλο για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου συγχαίροντας τον πρώην προπονητή της

Ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σου ρόλο στην ομάδα!
Είμαστε σίγουροι πως με τις γνώσεις και την εμπειρία σου θα δώσεις νέα πνοή, νέες ιδέες τόσο στον οργανωτικό όσο και στον λειτουργικό τομέα των τμημάτων του Συλλόγου μας.
Υ.Γ. Οι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο πρέπει να βρίσκονται μέσα σε αυτό, και εσύ είσαι σίγουρα ένας από αυτούς!!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares