Eπίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (EWF) ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και U15 που θα διεξαχθεί στην πόλη στις 15-23 Ιουνίου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με μία άσχημη είδηση ξημέρωσε η 15η Μαρτίου στη Νάξο, καθώς η κοινωνία του νησιού πληροφορήθηκε για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βαθρακοκοίλη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

 Δικαίως η καντίνα του γηπέδου στην Ερμούπολη της Σύρου χαρακτηρίζεται από πολλούς ως κορυφαία, καθώς όσα γήπεδα και αν επισκεφθεί κανείς στης Ελλάδα δεν θα βρει παρόμοιο κατάστημα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν επικές ανατροπές και κράτησαν ζωντανή την Ελλάδα στη μάχη για την 16η θέση στη βαθμολογία της UEFA.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Ολυμπιακός τρέλανε ξανά την Ευρώπη! Έχοντας ηττηθεί με 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ πήγε στη Σερβία και “απάντησε” με το ίδιο σκορ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να φτάσει σε ένα ανεπανάληπτο 6-1 στην παράταση και να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση στους “8” του Conference League!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Μόουζες Ράιτ επικράτησε με σκορ 71-65 του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα των φίλων του, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα με 2-0 στην κροατική πρωτεύουσα και πανηγύρισε στην εκστασιασμένη Τούμπα μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο νησί της Σαντορίνης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση - συζήτηση με τα σωματεία του νησιού συνοδευόμενος από τον τετράκις Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Με κομβικό ρόλο στην οργάνωση της ιστορικής επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση στο νησί της Σαντορίνης, ο Μάριος Γαλανός έχει κάθε λόγω αν είναι ικανοποιημένος από την μεγάλη ανταπόκριση του αθλητικού κόσμου του νησιού που έδωσε το βροντερό παρών στη συνάντηση με τον Υπουργό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων - Νεανίδων θριάμβευσε στην Μπούντβα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Πυγμαχίας. Οι νεαροί πρωταθλητές της πυγμαχίας κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά και 2 χάλκινα στην διάρκεια της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μαυροβούνιο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 396

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35