Συζητείται από το πρωί και θα ψηφιστεί το απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλής το σ/ν «Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο, επαγγελματικός προσανατολισμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού συστήματος στις απομακρυσμένες περιοχές και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού», όπου περιλαμβάνεται και δέσμη 17 διατάξεων του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε της Μπότεφ 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά όταν έχασε την “σοβαρότητά” του κινδύνεψε να χάσει και τη νίκη. Οι “πράσινοι” νίκησαν τελικά με 2-1, με τον διαιτητή να ακυρώνει πέναλτι υπέρ τους στο 83′ με onfield review. Στη ρεβάνς της Βουλγαρίας θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο γύρο του Europa League, με το “τριφύλλι” να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Το... μπαμ του καλοκαιριού στην Ευρώπη πήρε και επίσημη μορφή. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μετά από... διάλειμμα ενός χρόνου στο ΝΒΑ, επιστρέφει στους Πειραιώτες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Στα… καλά καθούμενα, η ΑΕΚ κατάφερε να «χλομιάσει» μια εντυπωσιακή νίκη και να βάλει στον εαυτό της δύσκολα. Το 4-0 κόντρα στην Ίντερ ντ’ Εσκάλδες έγινε 4-3, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν τρία γκολ στην επανάληψη. Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης συγκλονίζει τον ελληνικό αθλητισμό. Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μήνυσε ομοσπονδιακό προπονητή για απόπειρα βιασμού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 3-2 στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου περιμένει η Μάλμε.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να χαιρετήσει και να ευχηθεί από κοντά καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα που αναχώρησε σήμερα για την Πόλη του Φωτός, προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Με αισιοδοξία αλλά και πίστη στις δυνατότητες τους αναχώρησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για το Παρίσι, το πρωί της Τετάρτης από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Αθλητικό Έργο προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ στον Δήμο Γαλατσίου χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αθλητισμού! Η έγκριση της χρηματοδότησης, από το Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου, για δράσεις βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, ανακοινώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σε συνάντησή του με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Σελίδα 1 από 417

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35