Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 12:36

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το νέο «σπίτι» της Γυμναστικής!

Το νέο «σπίτι» της Γυμναστικής, ενόργανης και ρυθμικής, στην αρένα του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, παρουσίασε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας.

Στην αρένα του Ποδηλατοδρομίου, ως το τέλος του έτους, θα εγκατασταθούν μόνιμα, για προπονήσεις αλλά και αγώνες, οι Εθνικές ομάδες της ΕΓΟ, μεταφερόμενες από το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το μεγαλύτερο μέρος της αρένας θα διαμορφωθεί κατάλληλα και η Γυμναστική θα φιλοξενείται πλέον εκεί, μαζί φυσικά με την Ποδηλασία πίστας.

«Σήμερα, εδώ, στο εμβληματικό ΟΑΚΑ, κάνουμε πράξη άλλη μία δέσμευσή μας. Η Γυμναστική, αυτό το κορυφαίο άθλημα, που έχει δώσει τεράστιους αθλητές και αθλήτριες σε επίπεδο διεθνών διακρίσεων και στεγαζόταν σε προκάτ στον Άγιο Κοσμά, θα βρει επιτέλους το σπίτι της, για πρώτη φορά. Παρουσιάσαμε στην ΕΓΟ τη νέα έδρα της, μέσα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο» υπογράμμισε ο κ. Βρούτσης και τόνισε:

«Αποδεικνύουμε στην πράξη, πως αυτό που λέμε το εννοούμε. Έχουμε θέσει στο επίκεντρο τον Αθλητισμό σε κάθε διάσταση και σε κάθε επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε υπερήφανοι»!

Ο Πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Σταθόπουλος, δήλωσε:
«Σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ελληνικής γυμναστικής. Να έχει στην Αθήνα το δικό της προπονητικό κέντρο, αλλά και στον ίδιο χώρο να πραγματοποιεί αγώνες. Η οικογένεια της γυμναστικής και εγώ ως πρόεδρος είμαστε ευγνώμονες».

Η Ολυμπιονίκης και α’ Αντιπρόεδρος, Ειρήνη Αϊνδιλή, επισήμανε:
«Είμαι ημέρα μεγάλη χαράς για Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Ο κ. Βρούτσης έκανε πράξη το αίτημα μας, μετά από πολλές συναντήσεις που κάναμε μαζί του και ακούγοντας πολύ προσεκτικά τους προβληματισμούς μας. Πλέον η Γυμναστική έχει το σπίτι της. Για να φέρουμε ακόμη πιο μεγάλες επιτυχίες πρέπει να έχουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τον ευχαριστούμε»!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ολυμπιονίκης, Βασίλης Τσολακίδης:
«Μεγάλη και ξεχωριστή ημέρα για τη Γυμναστική. Παραλαμβάνουμε και στην Αθήνα το Σπίτι της Γυμναστικής, όπως το έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή ο κ. Βρούτσης έδειξε την πλήρη στήριξη του στο άθλημα μας. Είναι ο υπουργός της καρδιάς μας»!

Η Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Ιωάννα Μπάτσου και ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Χαλιορής, ενημέρωσαν για το χρονοδιάγραμμα σημαντικών εργασιών στο Ποδηλατοδρόμιο έως το τέλος του 2024, οπότε και θα εγκατασταθεί η Γυμναστική.
Προβλέπεται, πέραν της εγκατάστασης τάραφλεξ στην αρένα, η ενεργειακή αναβάθμιση με την πλήρη αντικατάσταση του φωτισμού, η συντήρηση της πίστας ποδηλασίας (πρώτη φορά από το 2004), της οροφής και του Στεγάστρου, καθώς και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων.

Από την πλευρά του ΔΣ της Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν –εκτός του κ. Σταθόπουλου και της κ. Αϊνδιλή- και οι Αβραάμ Σαπρανίδης, Ειρήνη Μανδραβέλη, Κώστας Πανταζής, Κωνσταντίνα Δήμα, Δημήτρης Τσεγκέλης, Ελένη Τζαβάρα και Σπύρος Σκλάβος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares