Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 12:27

Ημέρα εκλογών τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην ΕΠΟ

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη) θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την ανάδειξη του Προέδρου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.
2. Ανάγνωση Καταλόγου εκπροσώπων των Ενώσεων – Μελών και έλεγχος απαρτίας της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.
3. Έγκριση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
4. Ομιλία Πρόεδρου Εκτελεστικής Επιτροπής.
5. Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων μελών της, για τον έλεγχο των πρακτικών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.
6. Ορισμός τριών (3) ψηφολεκτών.
7. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που θα διοριστεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη ορίζονται με ψηφοφορία από τους εκπροσώπους της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν διοριστεί ο κατά τα άνω δικαστικός αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ορίζει με ψηφοφορία και τα τρία (3) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.
8. Εκλογή του Προέδρου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
9. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.).

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, παρακαλούνται για τα ακόλουθα.
1.Να αποστείλουν μέχρι την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 12:00 τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, Μέσο/Πρακτορείο που εκπροσωπούν) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
2.Να προσέλθουν εγκαίρως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία διανομής διαπιστεύσεων, καθώς επίσης η εργασία των φωτορεπόρτερ/εικοληπτών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares